Milletvekiline 14, öğrenciye 18 lira

GÜNDEM 05.01.2020 - 17:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Milletvekiline 14, öğrenciye 18 lira

Sosyal medyada yayılan bir hesap fişi, görevi halkı temsil etmek olan bir milletvekilinin dana kavurma ile pilavı 6, bademli keşkülü 2, tarhana çorbasını 1 liraya yediğini; İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin ise daha az yemek için 18 TL ödeyeceğini ortaya serdi.

haberimizvar.net- İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin üç öğün indirimli yemek hakkının tek öğüne indirilmesi ve 3 buçuk liraya yedikleri yemek ücretinin 18 liraya çıkarılması ülke gündemine yerleşti. Yemek hakkı için mücadele veren öğrencilere ünlü isimlerden, siyasetçilerden, sosyal medya üzerinden destek yağarken, birçok kişi tarafından paylaşılan TBMM lokantası fişi de ülkede yaşanan çelişkiyi çarpıcı bir şekilde ortaya serdi.   DANA KAVURMA-PİLAV 6 LİRA Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) lokantasında 23 Ekim 2018 tarihinde yenilen iki kişilik yemeğe ait hesap fişinde toplam 28 TL ödendiği görülüyor. Menüdeki dana kavurma ve pilavın 6, tarhana çorbasının 1, bademli keşkülün 2, fıstıklı tel kadayıfın 5, çoban salatanın 1 TL olduğu yazılan fişi paylaşan sosyal medya kullanıcıları, “TBMM’de bu yemekleri yiyen 14 TL öderken, İstanbul Üniversitesi öğrencisi daha az yemek için 18 TL ödeyecek” diye tepki gösterdi. 
Sosyal medyada yayılan bir hesap fişi, görevi halkı temsil etmek olan bir milletvekilinin dana kavurma ile pilavı 6, bademli keşkülü 2, tarhana çorbasını 1 liraya yediğini; İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin ise daha az yemek için 18 TL ödeyeceğini ortaya serdi.

haberimizvar.net- İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin üç öğün indirimli yemek hakkının tek öğüne indirilmesi ve 3 buçuk liraya yedikleri yemek ücretinin 18 liraya çıkarılması ülke gündemine yerleşti. Yemek hakkı için mücadele veren öğrencilere ünlü isimlerden, siyasetçilerden, sosyal medya üzerinden destek yağarken, birçok kişi tarafından paylaşılan TBMM lokantası fişi de ülkede yaşanan çelişkiyi çarpıcı bir şekilde ortaya serdi.

 

DANA KAVURMA-PİLAV 6 LİRA

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) lokantasında 23 Ekim 2018 tarihinde yenilen iki kişilik yemeğe ait hesap fişinde toplam 28 TL ödendiği görülüyor. Menüdeki dana kavurma ve pilavın 6, tarhana çorbasının 1, bademli keşkülün 2, fıstıklı tel kadayıfın 5, çoban salatanın 1 TL olduğu yazılan fişi paylaşan sosyal medya kullanıcıları, “TBMM’de bu yemekleri yiyen 14 TL öderken, İstanbul Üniversitesi öğrencisi daha az yemek için 18 TL ödeyecek” diye tepki gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.