mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

Minik Sercan'a balonlu kutlama

YEREL 10.12.2025 - 14:33, Güncelleme: 10.12.2025 - 14:33
 

Minik Sercan'a balonlu kutlama

Antalya'nın Serik ilçesi Gazi Ortaokulu'nda lösemi hastalığını yenen 2,5 yaşındaki Sercan Bodur'un mutluğunu yaşamak ve lösemili çocuklara farkındalık için gökyüzüne turuncu balon bırakıldı.

haberimizvar.net- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV), kanser farkındalığını artırmaya yönelik anaokulundan lise son sınıfa kadar yürüttüğü 'İnci Projesi' kapsamında Serik Gazi Ortaokulu'nda etkinlik düzenlendi. Lösemi hastalığını yenen 2,5 yaşındaki Sercan Bodur ile ailesinin de yer aldığı etkinlikte, turuncu balonlar gökyüzüne bırakıldı. Öğretmen ve öğrenciler, Sercan'ın hastalığını yenmesinin mutluluğunu balon uçurup kutladı. Lösemi hasatlığına karşı farkındalık oluşturma ve öğrencileri bilgilendirme amacı ile düzenlenen programa LÖSEV gönüllüleri ile Serik Gazi Ortaokulu Müdürü Duygu Durmazer, Akçaalan Mahalle Muhtarı Soner Taşar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar. Etkinlikte öğrencilere, lösemi hakkında bilgi verildi.
Antalya'nın Serik ilçesi Gazi Ortaokulu'nda lösemi hastalığını yenen 2,5 yaşındaki Sercan Bodur'un mutluğunu yaşamak ve lösemili çocuklara farkındalık için gökyüzüne turuncu balon bırakıldı.

haberimizvar.net- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV), kanser farkındalığını artırmaya yönelik anaokulundan lise son sınıfa kadar yürüttüğü 'İnci Projesi' kapsamında Serik Gazi Ortaokulu'nda etkinlik düzenlendi. Lösemi hastalığını yenen 2,5 yaşındaki Sercan Bodur ile ailesinin de yer aldığı etkinlikte, turuncu balonlar gökyüzüne bırakıldı. Öğretmen ve öğrenciler, Sercan'ın hastalığını yenmesinin mutluluğunu balon uçurup kutladı.

Lösemi hasatlığına karşı farkındalık oluşturma ve öğrencileri bilgilendirme amacı ile düzenlenen programa LÖSEV gönüllüleri ile Serik Gazi Ortaokulu Müdürü Duygu Durmazer, Akçaalan Mahalle Muhtarı Soner Taşar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar. Etkinlikte öğrencilere, lösemi hakkında bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.