Nasıl olacak bu iş sayın il başkanı?

05.05.2020 - 21:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Nasıl olacak bu iş sayın il başkanı?

Bugün haberimizvar.net’ten AKP iktidarının belirlediği bir bakanın, yine AKP’li bir belediye başkanına ‘rüşvet’ suçlaması yaptığını öğrendik. Serik sahillerinde sadece halkın girebileceği alanları küçülterek otellere tahsis edilmesiyle başlayan sürecin geldiği son nokta rant sağlayanla, rüşvet suçlamasıyla karşı karşıya olanların AKP’li olması dikkat çekici bir ayrıntı… Gelelim bugün yapılan telekonferansa… Telekonferansı düzenleyen AKP İl Başkanlığı… Yani ev sahibi AKP İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş… Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Ankara’dan diğer katılımcılar ise Antalya’dan… İbrahim Ethem Taş kimleri davet etmiş toplantıya? Vali Münir Karaloğlu’nu, partisinin milletvekilleri, partisinin belediye başkanlarını, partisinin ilçe başkanlarını, bürokratları, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun’u hatta MHP’nin tüm ilçe başkanlarını, banka müdürlerini bile toplantıya katılımını sağlamış. Hem de partinin belediye başkanı olan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı kontrol edemeyeceğini bile bile… Hem de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sahillerle ilgili kararından vazgeçmeyeceğini bile bile… Neden MHP il ve ilçe başkanları orada? Neden bürokratlar o toplantıda? Neden banka müdürleri bile telekonferansta? Bu kadar kişinin toplantıda olduğu yerde senin partinin bakanı ‘Çeşme’de, Bodrum’da yaptım hiç sorun olmadı’ demekle kalmıyor yine senin partinin belediye başkanını rüşvet almakla suçluyor. Ne o, AKP’liler AKP’lilere güvenmiyor mu sayın il başkanı? Bu nasıl organizasyon sayın il başkanı? Madem Antalya’yı konuşacaksın? MHP ile birlikte mi AKP bu ülkeyi yönetiyor da, sen Antalya’yı MHP ile yönetiyorsun. Yok eğer siyasi partileri davet ettim diyeceksen o zaman bu toplantıda CHP neden yok? İYİ Parti neden yok? Bu iş nasıl olacak sayın il başkanı? AKP İl Başkanı Sayın İbrahim Ethem Taş, iktidar partisinin hatta siyasi partinin il başkanlığı böyle olmaz, birileri çıkıp sana söylemeli. Bir bakanın seçilmiş belediye başkanına ‘rüşvet alıyorsun’ diye hitap etmesi senin bu konuyla ilgili olarak il başkanlığı makamını yerine getirememen daha da büyük olayların yaşanmasına neden olur. Merak ediyorum sayın il başkanı bu işler nasıl olacak? Serik halkı ayakta, tepkisini dile getirirken sesiz kalıp oturmakla da bu işler olmaz… Merak ediyorum sayın il başkanı hakikaten bu işler nasıl olacak?          

Bugün haberimizvar.net’ten AKP iktidarının belirlediği bir bakanın, yine AKP’li bir belediye başkanına ‘rüşvet’ suçlaması yaptığını öğrendik. Serik sahillerinde sadece halkın girebileceği alanları küçülterek otellere tahsis edilmesiyle başlayan sürecin geldiği son nokta rant sağlayanla, rüşvet suçlamasıyla karşı karşıya olanların AKP’li olması dikkat çekici bir ayrıntı…

Gelelim bugün yapılan telekonferansa…

Telekonferansı düzenleyen AKP İl Başkanlığı… Yani ev sahibi AKP İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş…

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Ankara’dan diğer katılımcılar ise Antalya’dan…

İbrahim Ethem Taş kimleri davet etmiş toplantıya?

Vali Münir Karaloğlu’nu, partisinin milletvekilleri, partisinin belediye başkanlarını, partisinin ilçe başkanlarını, bürokratları, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun’u hatta MHP’nin tüm ilçe başkanlarını, banka müdürlerini bile toplantıya katılımını sağlamış.

Hem de partinin belediye başkanı olan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı kontrol edemeyeceğini bile bile…

Hem de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sahillerle ilgili kararından vazgeçmeyeceğini bile bile…
Neden MHP il ve ilçe başkanları orada?

Neden bürokratlar o toplantıda?

Neden banka müdürleri bile telekonferansta?

Bu kadar kişinin toplantıda olduğu yerde senin partinin bakanı ‘Çeşme’de, Bodrum’da yaptım hiç sorun olmadı’ demekle kalmıyor yine senin partinin belediye başkanını rüşvet almakla suçluyor.

Ne o, AKP’liler AKP’lilere güvenmiyor mu sayın il başkanı?

Bu nasıl organizasyon sayın il başkanı?

Madem Antalya’yı konuşacaksın? MHP ile birlikte mi AKP bu ülkeyi yönetiyor da, sen Antalya’yı MHP ile yönetiyorsun.

Yok eğer siyasi partileri davet ettim diyeceksen o zaman bu toplantıda CHP neden yok? İYİ Parti neden yok?

Bu iş nasıl olacak sayın il başkanı?

AKP İl Başkanı Sayın İbrahim Ethem Taş, iktidar partisinin hatta siyasi partinin il başkanlığı böyle olmaz, birileri çıkıp sana söylemeli. Bir bakanın seçilmiş belediye başkanına ‘rüşvet alıyorsun’ diye hitap etmesi senin bu konuyla ilgili olarak il başkanlığı makamını yerine getirememen daha da büyük olayların yaşanmasına neden olur.

Merak ediyorum sayın il başkanı bu işler nasıl olacak?

Serik halkı ayakta, tepkisini dile getirirken sesiz kalıp oturmakla da bu işler olmaz…

Merak ediyorum sayın il başkanı hakikaten bu işler nasıl olacak?

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.