O meclis üyesinden açıklama: YANLIŞ ANLAŞILDIM!

SİYASET 13.01.2020 - 20:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

O meclis üyesinden açıklama: YANLIŞ ANLAŞILDIM!

CHP ilçe kongresinden sonra yaptığı ‘g.t kılı’, ‘lavuk’ paylaşımının yanlış anlaşıldığını söyleyen Akseki Belediye Meclis Üyesi Halil Durna, “Bu ifadeleri CHP’lilere değil, İYİ Parti-CHP ittifakını bozmaya çalışan kesimlere karşı kullandım” dedi.

haberimizvar.net-Antalya’da CHP Akseki İlçe Kongresi’nden sonra sosyal medya hesabından, ‘g.t kılı’, ‘lavuk’ gibi ifadeler kullanan Belediye Meclis Üyesi Halil Durna, “Yanlış anlaşıldım” dedi. 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Akseki belediye başkan adayı olduğunu, son yerel seçimlerde ise İYİ Parti kontenjanından CHP listesinin birinci sırasından meclis üyesi seçildiğini söyleyen Durna, “Bu sözleri CHP’lileri kastederek kullanmadım. Öyle bir şey yapacak olsam önce belediye meclis üyeliğinden istifa eder, sonra da istediğim gibi konuşurum” dedi. ‘DIŞIMIZDAKİ KİŞİLERE SÖYLEDİM’ İlçe kongresini kazanan Mine Kaya’yı tebrik ettiğini ve herkesin de böyle yapması gerektiğini söyleyen bir mesaj yazdığını belirten Durna, “Fakat aramızda sıkıntı çıkmasını isteyen bazı kesimler bu mesajıma laf ettiler. Bu kelimelerim CHP-İYİ Parti ittifakının bozulmasını isteyen kesimleredir. Kastettiğim kesimler dışımızdaki bu insanlardır. Aramızdaki fikir ayrılıklarından medet uman, ittifakımızı bozmaya çalışan bu kesimler de malum çevrelerdir zaten” diye konuştu. 
CHP ilçe kongresinden sonra yaptığı ‘g.t kılı’, ‘lavuk’ paylaşımının yanlış anlaşıldığını söyleyen Akseki Belediye Meclis Üyesi Halil Durna, “Bu ifadeleri CHP’lilere değil, İYİ Parti-CHP ittifakını bozmaya çalışan kesimlere karşı kullandım” dedi.

haberimizvar.net-Antalya’da CHP Akseki İlçe Kongresi’nden sonra sosyal medya hesabından, ‘g.t kılı’, ‘lavuk’ gibi ifadeler kullanan Belediye Meclis Üyesi Halil Durna, “Yanlış anlaşıldım” dedi. 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Akseki belediye başkan adayı olduğunu, son yerel seçimlerde ise İYİ Parti kontenjanından CHP listesinin birinci sırasından meclis üyesi seçildiğini söyleyen Durna, “Bu sözleri CHP’lileri kastederek kullanmadım. Öyle bir şey yapacak olsam önce belediye meclis üyeliğinden istifa eder, sonra da istediğim gibi konuşurum” dedi.

‘DIŞIMIZDAKİ KİŞİLERE SÖYLEDİM’

İlçe kongresini kazanan Mine Kaya’yı tebrik ettiğini ve herkesin de böyle yapması gerektiğini söyleyen bir mesaj yazdığını belirten Durna, “Fakat aramızda sıkıntı çıkmasını isteyen bazı kesimler bu mesajıma laf ettiler. Bu kelimelerim CHP-İYİ Parti ittifakının bozulmasını isteyen kesimleredir. Kastettiğim kesimler dışımızdaki bu insanlardır. Aramızdaki fikir ayrılıklarından medet uman, ittifakımızı bozmaya çalışan bu kesimler de malum çevrelerdir zaten” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.