Öğrencileri neden yobaz yazarın konferansına götürdünüz?

GÜNDEM 12.02.2020 - 11:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Öğrencileri neden yobaz yazarın konferansına götürdünüz?

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya Milli Eğitim İl Müdürü Yüksel Arslan’a Anadolu lisesi öğrencilerinin dersten çıkartılarak, imam hatip lisesinden konferans veren yazar Hayati İnanç’ın konferansına neden götürdüklerini sordu.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Antalya Milli Eğitim İl Müdürü Yüksel Arslan’ın sorduğu soruları yanıtlamasını istedi. Şahin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: İŞTE O SORULAR “Antalya Milli Eğitim Müdürüne soruyoruz! Adem Tolunay Anadolu Lisesi, Antalya Anadolu Lisesi ve Antalya Fen Lisesi gibi birçok saygın liseden öğrenciler 6.dersten alınarak Antalya İmam Hatip Lisesi’ne gerici bir yazarın konferansına götürüldü. Apar topar götürüldükleri belirtilen öğrenciler, 'günah' denilerek kız-erkek farklı kapılardan içeriye sokuldu ve ayrı ayrı oturtuldu. Konferansta konuşan bahsi geçen yazar Hayati İnanç'ın, "Konuşma diliniz Arapça, Farsça olsun" dediği iddia ediliyor. Antalya Milli Eğitim Müdürüne soruyoruz; -Bu gerici, yobaz yazarı kim nereden bulmuş ve öğrencilerin karşısına çıkarmıştır? -"Konuşma dilimiz Arapça, Farsça olmalı, Türkçe nereden çıktı" sözlerine siz de katılıyor musunuz? -'Günah' denilerek kız ve erkek öğrencilerin farklı kapılardan içeriye alınması ve ayrı ayrı oturtulması Milli Eğitim'in yeni bir uygulaması mıdır?”  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Antalya Milli Eğitim İl Müdürü Yüksel Arslan’a Anadolu lisesi öğrencilerinin dersten çıkartılarak, imam hatip lisesinden konferans veren yazar Hayati İnanç’ın konferansına neden götürdüklerini sordu.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Antalya Milli Eğitim İl Müdürü Yüksel Arslan’ın sorduğu soruları yanıtlamasını istedi. Şahin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İŞTE O SORULAR

“Antalya Milli Eğitim Müdürüne soruyoruz!

Adem Tolunay Anadolu Lisesi, Antalya Anadolu Lisesi ve Antalya Fen Lisesi gibi birçok saygın liseden öğrenciler 6.dersten alınarak Antalya İmam Hatip Lisesi’ne gerici bir yazarın konferansına götürüldü. Apar topar götürüldükleri belirtilen öğrenciler, 'günah' denilerek kız-erkek farklı kapılardan içeriye sokuldu ve ayrı ayrı oturtuldu. Konferansta konuşan bahsi geçen yazar Hayati İnanç'ın, "Konuşma diliniz Arapça, Farsça olsun" dediği iddia ediliyor. Antalya Milli Eğitim Müdürüne soruyoruz;

-Bu gerici, yobaz yazarı kim nereden bulmuş ve öğrencilerin karşısına çıkarmıştır?

-"Konuşma dilimiz Arapça, Farsça olmalı, Türkçe nereden çıktı" sözlerine siz de katılıyor musunuz?

-'Günah' denilerek kız ve erkek öğrencilerin farklı kapılardan içeriye alınması ve ayrı ayrı oturtulması Milli Eğitim'in yeni bir uygulaması mıdır?”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.