Parti binaları ziyarete kapalı

SİYASET 16.03.2020 - 21:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Parti binaları ziyarete kapalı

Korona virüsü riskine karşı önlem alan CHP, tüm etkinliklerin ve kongrelerin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi. İl ve ilçe binaları dışındaki temsilcilikler kapatıldı. İl ve ilçe binalarında da sadece görevlilerin kalması, ziyaret edilmemesi istendi.

haberimizvar.net-  CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Korona virüsü riskine karşı parti örgütlerine yönelik 9 maddelik tedbir kararı aldı. Genel başkan yardımcıları Muharrem Erkek ve Oğuz Kaan Salıcı’nın imzasını il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen yazıda, “Bugün dünyada görülen yeni Koronavirus (COVID l9) riskine karşı kamuoyunda sıkça bilgilendirmeler yapılmaktadır. Virüsün kalabalık gruplarda yayılma tehlikesinin fazla olması nedeniyle Merkez Yönetim Kurulumuzca bir kısım tedbirler alınması ihtiyacı doğmuştur” denildi. Bugünden itibaren (16 Mart) geçerli olacak önlemler şu şekilde sıralandı:   TÜM KONGRELER ERTELENDİ   “1. İl, ilçe ve belde binalarımız dışındaki temsilciliklerimizin virüsün yayılma riski geçene kadar kapalı tutulmasına, 2. Açık tutulacak örgüt binalarımızda toplu etkinlikler ve heyet kabullerinin yapılmamasına, 3. Örgüt binalarında acil işlerin devamını gerektirenler dışındaki odaların kapalı tutulmasına ve ziyaretçi kabul edilmemesine, 4. Parti binalarında virüsün yayılmasını engelleyici düzeyde temizlik ve dezenfekte işlemlerinin yapılmasına, 5. Danışma kurulu toplantıları dahil tüm toplu etkinliklerin (panel, konferans vb.) ileri bir tarihe ertelenmesine, 6. Parti okulu çalışmalarının ileri bir tarihe ertelenmesine, 7. Gençlik ve kadın kollarının devam eden kongrelerinin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir”.   MAHALLE BÜROLARI KAPALI   Genel merkezden gelen tedbir kararları üzerine harekete geçen Antalya’da CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı mahalle bürolarını kapalı tutma ve ilçe binasını da ziyaretlere kapatma kararı aldı. İlçe başkanlığının yaptığı açıklamada, “Toplum sağlığının en önemli değer olduğu şu günlerde genel merkezimizin Covid-19 salgınına karşı aldığı önlem kararları aşağıda gördüğünüz gibidir. Covid-19 salgının yayılmasını önlemek ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ikinci bir karara kadar; - Mahalle bürolarımız kapalı olacaktır. - İlçe binamız normal işleyişini sürdürecek fakat siz partililerimizin ve vatandaşlarımızın ziyaretine kapalı olacaktır. Toplum sağlığı açısından alınan bu kararlara uymanızı ve Covid-19 salgınına karşı kendinizi korumanızı rica ederiz. Dünyamızın ve ülkemizin içerisinden geçtiği bu zorlu süreçte bizleri anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederiz” denildi. 
Korona virüsü riskine karşı önlem alan CHP, tüm etkinliklerin ve kongrelerin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi. İl ve ilçe binaları dışındaki temsilcilikler kapatıldı. İl ve ilçe binalarında da sadece görevlilerin kalması, ziyaret edilmemesi istendi.

haberimizvar.net-  CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Korona virüsü riskine karşı parti örgütlerine yönelik 9 maddelik tedbir kararı aldı. Genel başkan yardımcıları Muharrem Erkek ve Oğuz Kaan Salıcı’nın imzasını il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen yazıda, “Bugün dünyada görülen yeni Koronavirus (COVID l9) riskine karşı kamuoyunda sıkça bilgilendirmeler yapılmaktadır. Virüsün kalabalık gruplarda yayılma tehlikesinin fazla olması nedeniyle Merkez Yönetim Kurulumuzca bir kısım tedbirler alınması ihtiyacı doğmuştur” denildi. Bugünden itibaren (16 Mart) geçerli olacak önlemler şu şekilde sıralandı:

 

TÜM KONGRELER ERTELENDİ

 

“1. İl, ilçe ve belde binalarımız dışındaki temsilciliklerimizin virüsün yayılma riski geçene kadar kapalı tutulmasına,

2. Açık tutulacak örgüt binalarımızda toplu etkinlikler ve heyet kabullerinin yapılmamasına,

3. Örgüt binalarında acil işlerin devamını gerektirenler dışındaki odaların kapalı tutulmasına ve ziyaretçi kabul edilmemesine,

4. Parti binalarında virüsün yayılmasını engelleyici düzeyde temizlik ve dezenfekte işlemlerinin yapılmasına,

5. Danışma kurulu toplantıları dahil tüm toplu etkinliklerin (panel, konferans vb.) ileri bir tarihe ertelenmesine,

6. Parti okulu çalışmalarının ileri bir tarihe ertelenmesine,

7. Gençlik ve kadın kollarının devam eden kongrelerinin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir”.

 

MAHALLE BÜROLARI KAPALI

 

Genel merkezden gelen tedbir kararları üzerine harekete geçen Antalya’da CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı mahalle bürolarını kapalı tutma ve ilçe binasını da ziyaretlere kapatma kararı aldı. İlçe başkanlığının yaptığı açıklamada, “Toplum sağlığının en önemli değer olduğu şu günlerde genel merkezimizin Covid-19 salgınına karşı aldığı önlem kararları aşağıda gördüğünüz gibidir. Covid-19 salgının yayılmasını önlemek ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ikinci bir karara kadar;

- Mahalle bürolarımız kapalı olacaktır.

- İlçe binamız normal işleyişini sürdürecek fakat siz partililerimizin ve vatandaşlarımızın ziyaretine kapalı olacaktır.

Toplum sağlığı açısından alınan bu kararlara uymanızı ve Covid-19 salgınına karşı kendinizi korumanızı rica ederiz. Dünyamızın ve ülkemizin içerisinden geçtiği bu zorlu süreçte bizleri anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederiz” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.