Partiden ihraç istemiyle disipline sevk edildi

SİYASET 28.05.2020 - 13:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Partiden ihraç istemiyle disipline sevk edildi

İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’in Millet İttifakı ortağı CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında öfke dolu sosyal paylaşımının www.haberimizvar.net’in gündeme taşınmasının ardından görevinden alındı. Ecer, ihraç istemiyle de disipline sevk edildi.

haberimizvar.net-CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ramazan Bayramı’nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaretini ağır bir dille eleştirerek, sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’in, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili övgü dolu sözleri dikkat çekmişti. Konunun gündeme taşınmasının ardından gerek kent siyasetinde, gerekse ülke siyasetinde Ecer paylaşımı nedeniyle tepki aldı. İYİ PARTİLİLERİ KIZDIRDI Başta İYİ Partililer olmak üzere CHP’lilerden de tepki alan Selda Ecer’in AKP’den transfer olduğu öğrenildi. Ecer’in İYİ Parti’ye geçişinde İl Sekreteri Yusuf Vermezdir’in  referansı ve Refik Cennet’in etkili olduğu ortaya çıktı. İl yöneticisi İlhami Okudan’ın da Ecer’in sosyal medya paylaşımlarına destek vermesi ise, gözlerden kaçmayan ayrıntı oldu. Genel Başkanları Akşener ve genel merkez politikasıyla tamamen ters düşmesi ve hakaret içeren paylaşımının ardından bugün görevinden alındığı öğrenildi. Ecer, aynı zamanda ihraç istemiyle de disipline sevk edildi.   İLGİLİ LİNK: https://www.haberimizvar.net/haber-erdogan-a-ovguler-kilicdaroglu-na-ofke-13922.html
İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’in Millet İttifakı ortağı CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında öfke dolu sosyal paylaşımının www.haberimizvar.net’in gündeme taşınmasının ardından görevinden alındı. Ecer, ihraç istemiyle de disipline sevk edildi.

haberimizvar.net-CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ramazan Bayramı’nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaretini ağır bir dille eleştirerek, sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’in, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili övgü dolu sözleri dikkat çekmişti. Konunun gündeme taşınmasının ardından gerek kent siyasetinde, gerekse ülke siyasetinde Ecer paylaşımı nedeniyle tepki aldı.

İYİ PARTİLİLERİ KIZDIRDI

Başta İYİ Partililer olmak üzere CHP’lilerden de tepki alan Selda Ecer’in AKP’den transfer olduğu öğrenildi. Ecer’in İYİ Parti’ye geçişinde İl Sekreteri Yusuf Vermezdir’in  referansı ve Refik Cennet’in etkili olduğu ortaya çıktı. İl yöneticisi İlhami Okudan’ın da Ecer’in sosyal medya paylaşımlarına destek vermesi ise, gözlerden kaçmayan ayrıntı oldu. Genel Başkanları Akşener ve genel merkez politikasıyla tamamen ters düşmesi ve hakaret içeren paylaşımının ardından bugün görevinden alındığı öğrenildi. Ecer, aynı zamanda ihraç istemiyle de disipline sevk edildi.  

İLGİLİ LİNK: https://www.haberimizvar.net/haber-erdogan-a-ovguler-kilicdaroglu-na-ofke-13922.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.