Rektör yine formunda: Bu yıl zor geçecek!

YAŞAM 08.08.2019 - 12:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Rektör yine formunda: Bu yıl zor geçecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Twitter üzerinden öğrencilere verdiği ilginç cevaplar ve yaptığı uyarılarla dikkat çekiyor. Rektör Prof. Dr. Ünal, son olarak eğitim fakültesi önünde sigara içen 2 öğrencinin fotoğrafını paylaşıp, "İkinizin kimliğini de tespit ettim. Bu yıl zor geçecek sizin için" notuyla paylaştı

haberimizvar.net Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Twitter üzerinden kendisine ulaşan öğrencilere yine Twitter üzerinden yanıt verip, sorunlarının çözülmesi konusunda destek sağlıyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, Twitter hesabından, 'YKS tercih sonuçları tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Üniversitemizi kazanan gençlerimize hoş geldiniz diyorum. Başarılı ve mutlu bir eğitim hayatı diliyorum' şeklinde paylaşımda bulunan Prof. Dr. Ünal, eğitim fakültesi önünde sigara içen 2 öğrencinin fotoğrafını ise, "İkinizin kimliğini de tespit ettim. Bu yıl zor geçecek sizin için. Hoş geldiniz arkadaşlar" notuyla paylaştı. 'KANKANA SÖYLE BİRAZ DAHA ÇALIŞSIN' Bir öğrencinin, arkadaşının YKS'de Akdeniz Üniversitesi'ni tercih etmek istediğini belirterek, "Hocam kankam Akdeniz'e gelecek ama sıralamada ufak bir sorun var, sıralamalar sabit mi? Bence pazarlık yapabilir miyiz, ayağımız alışsın, seneye de kardeşimi getireceğim" paylaşımına Rektör Prof. Dr. Ünal, "Kankana söyle biraz daha çalışsın" cevabını verdi. Üniversiteden mezun olan bir öğrencinin "Hocam bir tebriğinizi almak isteriz" paylaşımına "Bir değil çok tebrik ederim", bir başka öğrencinin "Hocam kütüphanede konuşmak yasaktır yazılı dev pankart yaptırıp kütüphaneye astırtabilir miyim?" paylaşımına da "Olur" diye yanıt verdi. TÜRK BAYRAĞI HASSASİYETİ Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, bir öğrencinin paylaşımına verdiği cevapla da güldürdü. 'Markus Vinikyus' adlı hesaptan paylaşım yapan bir öğrenci, üniversite kütüphanesinden aldığı 'Kitle İletişim Kuramları' adlı kitabın fotoğrafını paylaşarak, "Hocam bu kitabı kütüphaneden çaldım. Mezun olduğum için bana vermiyorlardı. Okuyup bırakacağım, hakkınızı helal edin" diye yazdı. Prof. Dr. Ünal ise "Benim için sorun değil de lazım olan başka arkadaşların ne yapacak?" diye cevap verdi. Başka bir öğrencinin üniversitenin Meltem Mahallesi giriş kapısındaki Türk bayrağının güneşten solduğunu bildirmesi üzerine de Prof. Dr. Mustafa Ünal, yeni bayrağın fotoğrafını paylaşarak verdiği cevapta "Hemen değiştirildi" dedi.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Twitter üzerinden öğrencilere verdiği ilginç cevaplar ve yaptığı uyarılarla dikkat çekiyor. Rektör Prof. Dr. Ünal, son olarak eğitim fakültesi önünde sigara içen 2 öğrencinin fotoğrafını paylaşıp, "İkinizin kimliğini de tespit ettim. Bu yıl zor geçecek sizin için" notuyla paylaştı

haberimizvar.net Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Twitter üzerinden kendisine ulaşan öğrencilere yine Twitter üzerinden yanıt verip, sorunlarının çözülmesi konusunda destek sağlıyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, Twitter hesabından, 'YKS tercih sonuçları tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Üniversitemizi kazanan gençlerimize hoş geldiniz diyorum. Başarılı ve mutlu bir eğitim hayatı diliyorum' şeklinde paylaşımda bulunan Prof. Dr. Ünal, eğitim fakültesi önünde sigara içen 2 öğrencinin fotoğrafını ise, "İkinizin kimliğini de tespit ettim. Bu yıl zor geçecek sizin için. Hoş geldiniz arkadaşlar" notuyla paylaştı.

'KANKANA SÖYLE BİRAZ DAHA ÇALIŞSIN'

Bir öğrencinin, arkadaşının YKS'de Akdeniz Üniversitesi'ni tercih etmek istediğini belirterek, "Hocam kankam Akdeniz'e gelecek ama sıralamada ufak bir sorun var, sıralamalar sabit mi? Bence pazarlık yapabilir miyiz, ayağımız alışsın, seneye de kardeşimi getireceğim" paylaşımına Rektör Prof. Dr. Ünal, "Kankana söyle biraz daha çalışsın" cevabını verdi. Üniversiteden mezun olan bir öğrencinin "Hocam bir tebriğinizi almak isteriz" paylaşımına "Bir değil çok tebrik ederim", bir başka öğrencinin "Hocam kütüphanede konuşmak yasaktır yazılı dev pankart yaptırıp kütüphaneye astırtabilir miyim?" paylaşımına da "Olur" diye yanıt verdi.

TÜRK BAYRAĞI HASSASİYETİ

Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, bir öğrencinin paylaşımına verdiği cevapla da güldürdü. 'Markus Vinikyus' adlı hesaptan paylaşım yapan bir öğrenci, üniversite kütüphanesinden aldığı 'Kitle İletişim Kuramları' adlı kitabın fotoğrafını paylaşarak, "Hocam bu kitabı kütüphaneden çaldım. Mezun olduğum için bana vermiyorlardı. Okuyup bırakacağım, hakkınızı helal edin" diye yazdı. Prof. Dr. Ünal ise "Benim için sorun değil de lazım olan başka arkadaşların ne yapacak?" diye cevap verdi. Başka bir öğrencinin üniversitenin Meltem Mahallesi giriş kapısındaki Türk bayrağının güneşten solduğunu bildirmesi üzerine de Prof. Dr. Mustafa Ünal, yeni bayrağın fotoğrafını paylaşarak verdiği cevapta "Hemen değiştirildi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.