Sağlık durumu iyi

SİYASET 12.07.2020 - 17:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sağlık durumu iyi

İYİ Parti Antalya Milletvekili Subaşı ile ilgili kalp krizi geçirdiğiyle ilgili olarak asılsız paylaşımlar yapılması üzerine oğlu Celal Subaşı sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi. Subaşı ise, bugün yapılan Konyaaltı ilçe kongresine katılarak oy kullandı.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ile ilgili kalp krizi geçirdi, ameliyata alındı iddiaları Subaşı ailesini çileden çıkardı. Halsiz düştüğü için hastaneye giden ancak doktorların önerisiyle önlem almak amacıyla anjiyo yapılan Milletvekili Hasan Subaşı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Subaşı, bugün gerçekleşen partisinin Konyaaltı ilçe kongresine katılarak oyunu kullanması sevenlerine rahat bir nefes aldırdı. OĞUL SUBAŞI’DAN AÇIKLAMA Bazı haber sitelerinde Subaşı’nın sağlık durumuyla ilgili olarak asılsız haberlerin çıkması üzerine Hasan Subaşı’nın oğlu Celal Subaşı zorunlu olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Bütün gece telefonum susmadı!! Arayan, babam için telaşlanan merak eden çok kişi oldu. Her arayana merak edilecek bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım ama bu saate kadar (2:00) hala telefonum çalıyor olunca sosyal medyada çıkan dedikoduyu sosyal medyada cevaplayayım dedim. Bugün terleme ve halsizlik şikayetiyle annemin zoruyla şifa hastanesine giden babamı, acil doktoru aile dostumuz sevgi abla, bu havalarda risk alamayız ne olur ne olmaz diye Memorial Hastanesi’ne göndermiştir. Acil kapısında bizi karşılayan yakın arkadaşım başhekim operatör doktor Özgün Güngor ve Prof. Dr. Mehmet Kabukçu, görünürde telaş edilecek bir şey yok ama emin olmak için anjiyo yapalım diyince, babama kontrol anjiyosu yapılmış bir problem görülmeyince de çok sıcak havalarda birkaç gün dikkat edin diyerek evine gönderilmiştir. Hasan subaşı ameliyata alındı, yok kalp krizi geçirdi, şok şok, son dakika gibi haber yapan arkadaşlara buradan selam ederek, her telefonumun çalmasında kendilerini saygılarla anmaktayım. İşin ilginci beni arayıp haberi birinci ağızdan dinleyip iyi bari sevindik diyip yine aynı şekilde haber yapan arkadaşlara da şaşırmaktayım. Herhalde birkaç saatlik de olsa heyecan yaratmak hoşlarına gidiyor. Neyse ki herşey yolunda, şükür edip gülünecek hatıralar biriktiriyoruz. Bu kadar aranıp sorulmak da insanı memnun ediyor. Sağolun var olun.” 
İYİ Parti Antalya Milletvekili Subaşı ile ilgili kalp krizi geçirdiğiyle ilgili olarak asılsız paylaşımlar yapılması üzerine oğlu Celal Subaşı sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi. Subaşı ise, bugün yapılan Konyaaltı ilçe kongresine katılarak oy kullandı.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ile ilgili kalp krizi geçirdi, ameliyata alındı iddiaları Subaşı ailesini çileden çıkardı. Halsiz düştüğü için hastaneye giden ancak doktorların önerisiyle önlem almak amacıyla anjiyo yapılan Milletvekili Hasan Subaşı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Subaşı, bugün gerçekleşen partisinin Konyaaltı ilçe kongresine katılarak oyunu kullanması sevenlerine rahat bir nefes aldırdı.

OĞUL SUBAŞI’DAN AÇIKLAMA

Bazı haber sitelerinde Subaşı’nın sağlık durumuyla ilgili olarak asılsız haberlerin çıkması üzerine Hasan Subaşı’nın oğlu Celal Subaşı zorunlu olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Bütün gece telefonum susmadı!! Arayan, babam için telaşlanan merak eden çok kişi oldu. Her arayana merak edilecek bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım ama bu saate kadar (2:00) hala telefonum çalıyor olunca sosyal medyada çıkan dedikoduyu sosyal medyada cevaplayayım dedim. Bugün terleme ve halsizlik şikayetiyle annemin zoruyla şifa hastanesine giden babamı, acil doktoru aile dostumuz sevgi abla, bu havalarda risk alamayız ne olur ne olmaz diye Memorial Hastanesi’ne göndermiştir. Acil kapısında bizi karşılayan yakın arkadaşım başhekim operatör doktor Özgün Güngor ve Prof. Dr. Mehmet Kabukçu, görünürde telaş edilecek bir şey yok ama emin olmak için anjiyo yapalım diyince, babama kontrol anjiyosu yapılmış bir problem görülmeyince de çok sıcak havalarda birkaç gün dikkat edin diyerek evine gönderilmiştir. Hasan subaşı ameliyata alındı, yok kalp krizi geçirdi, şok şok, son dakika gibi haber yapan arkadaşlara buradan selam ederek, her telefonumun çalmasında kendilerini saygılarla anmaktayım. İşin ilginci beni arayıp haberi birinci ağızdan dinleyip iyi bari sevindik diyip yine aynı şekilde haber yapan arkadaşlara da şaşırmaktayım. Herhalde birkaç saatlik de olsa heyecan yaratmak hoşlarına gidiyor. Neyse ki herşey yolunda, şükür edip gülünecek hatıralar biriktiriyoruz. Bu kadar aranıp sorulmak da insanı memnun ediyor. Sağolun var olun.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.