Şamil Tayyar’ı istifaya götüren O TWEET!

GÜNDEM 09.06.2020 - 16:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Şamil Tayyar’ı istifaya götüren O TWEET!

AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine atanan Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, dün istifa ettiğini açıkladı. Ankara kulislerine göre Tayyar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ile karşılaştırma yapması parti tabanı tarafından eleştirildi.

haberimizvar.net-Geçtiğimiz ay AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine atanan Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, dün istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medyada en çok merak edilen soruların başında "Şamil Tayyar AKP'deki görevinden neden istifa etti?" gelirken, herkes neden istifa ettiğinin merak etti. ANKARA KULİSLERİ Siyaseti de bırakacağını açıklayan Tayyar’ın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı iki fotoğrafla karşılaştırarak, “Mezarlık ziyaretlerinden yansıyan iki fotoğraf. İlkinde Cumhurbaşkanımız, diğerinde CHP’li başkan dua ediyor. Duada buluşmak kıymetli, dilerim usulde de buluşuruz birgün.” paylaşımından dolayı tepki aldığı iddia edildi. Ankara kulislerine göre, AKP tabanının Tayyar’ın bu karşılaştırmasına karşı; “Cumhurbaşkanımız, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni mi aday, yoksa Belediye Başkanı Muhittin Böcek Cumhurbaşkanlığı’na mı aday. CHP’li bir belediye başkanını neden büyütüp, Cumhurbaşkanımızı bir belediye başkanıyla karşılaştırıyorsun?’ cümleleriyle eleştirilere maruz kaldığı ifade ediliyor.  
AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine atanan Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, dün istifa ettiğini açıkladı. Ankara kulislerine göre Tayyar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ile karşılaştırma yapması parti tabanı tarafından eleştirildi.

haberimizvar.net-Geçtiğimiz ay AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine atanan Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, dün istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medyada en çok merak edilen soruların başında "Şamil Tayyar AKP'deki görevinden neden istifa etti?" gelirken, herkes neden istifa ettiğinin merak etti.

ANKARA KULİSLERİ

Siyaseti de bırakacağını açıklayan Tayyar’ın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı iki fotoğrafla karşılaştırarak, “Mezarlık ziyaretlerinden yansıyan iki fotoğraf. İlkinde Cumhurbaşkanımız, diğerinde CHP’li başkan dua ediyor. Duada buluşmak kıymetli, dilerim usulde de buluşuruz birgün.” paylaşımından dolayı tepki aldığı iddia edildi. Ankara kulislerine göre, AKP tabanının Tayyar’ın bu karşılaştırmasına karşı; “Cumhurbaşkanımız, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni mi aday, yoksa Belediye Başkanı Muhittin Böcek Cumhurbaşkanlığı’na mı aday. CHP’li bir belediye başkanını neden büyütüp, Cumhurbaşkanımızı bir belediye başkanıyla karşılaştırıyorsun?’ cümleleriyle eleştirilere maruz kaldığı ifade ediliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.