‘Sana ne sayın vekil!’

SİYASET 23.08.2020 - 14:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘Sana ne sayın vekil!’

Siyasi gelişmeleri mizahi bir dille anlatan tiyatro sanatçı Turgay Yıldız, bu kez CHP Antalya Milletvekili Zeybek’in ‘çiftçilerin banka borçlarını’ sorduğu soru önergesiyle ilgili skeç hazırladı. Skeç sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

haberimizvar.net-Başarılı tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız, takipçilerinin beğenisine sunduğu skeçleri sosyal fenomeni haline geldi. Siyasi gelişmeleri, sosyal hayatta yaşananları mizahi dille skeçlerine yansıtan Yıldız, rekor sayıya ulaşan takipçilerinin beğenileriyle takdir topluyor. Yıldız son olarak CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in ‘Çiftçilerin banka borçlarını’ TBMM’de Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’ye sorduğu soru önergesini skecine taşıdı. ZEYBEK VE BAKAN Skeçte, önce Tarım Bakanı ile telefonda ardından da basın toplantısında bürokrat olarak konuşan Turgay Yıldız,  “Sayın basın mensupları, vekil Zeybek  zamanımızı, zamanınızı alıyor. Sayın CHP’li Zeybek soru önergesi vermiş, çiftçilerin banka borçlarını soruyor. Sana ne, sana ne sayın vekil! Hesapları benden mi diyeceksin, gereksiz efendim gereksiz…” diyerek, skecinde izleyenleri kahkahaya boğuyor. Yıldız’ın Zeybek’in soru önergesi ile ilgili skeci izlemek için tıklayın: https://twitter.com/turgayyildiz965/status/1296694337380790272  <---  
Siyasi gelişmeleri mizahi bir dille anlatan tiyatro sanatçı Turgay Yıldız, bu kez CHP Antalya Milletvekili Zeybek’in ‘çiftçilerin banka borçlarını’ sorduğu soru önergesiyle ilgili skeç hazırladı. Skeç sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

haberimizvar.net-Başarılı tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız, takipçilerinin beğenisine sunduğu skeçleri sosyal fenomeni haline geldi. Siyasi gelişmeleri, sosyal hayatta yaşananları mizahi dille skeçlerine yansıtan Yıldız, rekor sayıya ulaşan takipçilerinin beğenileriyle takdir topluyor. Yıldız son olarak CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in ‘Çiftçilerin banka borçlarını’ TBMM’de Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’ye sorduğu soru önergesini skecine taşıdı.

ZEYBEK VE BAKAN

Skeçte, önce Tarım Bakanı ile telefonda ardından da basın toplantısında bürokrat olarak konuşan Turgay Yıldız,  “Sayın basın mensupları, vekil Zeybek  zamanımızı, zamanınızı alıyor. Sayın CHP’li Zeybek soru önergesi vermiş, çiftçilerin banka borçlarını soruyor. Sana ne, sana ne sayın vekil! Hesapları benden mi diyeceksin, gereksiz efendim gereksiz…” diyerek, skecinde izleyenleri kahkahaya boğuyor. Yıldız’ın Zeybek’in soru önergesi ile ilgili skeci izlemek için tıklayın:

https://twitter.com/turgayyildiz965/status/1296694337380790272  <---

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.