Şarkılar sessiz dillendirildi

YAŞAM 08.08.2019 - 12:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şarkılar sessiz dillendirildi

Antalya'da 'Sessiz Dünyanın Şarkıları' etkinliğinde şarkılar ve tiyatro oyunları, işitme engelliler için işaret diliyle gerçekleştirildi

haberimizvar.net Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 'Sessiz Dünyanın Şarkıları' etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı. Türk İşaret Dili Eğitmeni ve Yeminli Tercüman Emine Aktoy öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, engellilerin yanı sıra işaret dilini öğrenen kişiler ortak bir koroda buluştu. Sessiz şarkılarla eğlenen izleyiciler, bazı anlarda duygusal anlar yaşadı. Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) üyelerinin de katıldığı etkinlikte, özellikle çocuk korusu büyük beğeni aldı. DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 'Farkında ol fark yarat' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte İstiklal Marşı'nın işaret diliyle tercüme edilip okunması, salondakilere duygusal anlar yaşattı. 70'e yakın çocuğun koro ve tiyatro gösterisini izleyen aileler, bu tür etkinliklerin toplumsal bilinçlenmeye önemli katkı sağladığını ifade etti. Konyaaltı Belediyesi'nin bu konudaki hassasiyetini takdir eden aileler, etkinliği düzenleyen Emine Aktoy'a teşekkür etti. Etkinlik, salondakilerin de eşlik ettiği İzmir Marşı'yla son buldu.
Antalya'da 'Sessiz Dünyanın Şarkıları' etkinliğinde şarkılar ve tiyatro oyunları, işitme engelliler için işaret diliyle gerçekleştirildi

haberimizvar.net Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 'Sessiz Dünyanın Şarkıları' etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı. Türk İşaret Dili Eğitmeni ve Yeminli Tercüman Emine Aktoy öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, engellilerin yanı sıra işaret dilini öğrenen kişiler ortak bir koroda buluştu. Sessiz şarkılarla eğlenen izleyiciler, bazı anlarda duygusal anlar yaşadı. Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) üyelerinin de katıldığı etkinlikte, özellikle çocuk korusu büyük beğeni aldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

'Farkında ol fark yarat' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte İstiklal Marşı'nın işaret diliyle tercüme edilip okunması, salondakilere duygusal anlar yaşattı. 70'e yakın çocuğun koro ve tiyatro gösterisini izleyen aileler, bu tür etkinliklerin toplumsal bilinçlenmeye önemli katkı sağladığını ifade etti. Konyaaltı Belediyesi'nin bu konudaki hassasiyetini takdir eden aileler, etkinliği düzenleyen Emine Aktoy'a teşekkür etti. Etkinlik, salondakilerin de eşlik ettiği İzmir Marşı'yla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.