Serik'te maske ve önlük üretimi

YAŞAM 23.03.2020 - 19:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Serik'te maske ve önlük üretimi

Serik Halk Eğitim Merkezi (HEM), gelen talep doğrultusunda sağlık önlüğü ve maske üretimine başladı.

haberimizvar.net-Serik Devlet Hastanesi'nin talebi doğrultusunda, Serik Halk Eğitim Merkezi'nde maske üretimine başlandı. Serik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fahrettin Canlı, talep doğrultusunda Serik Devlet Hastanesi'nin sağlık çalışanları için çalışma önlüğü ve maske üretilmeye başlandığını bildirdi. HALK EĞİTİM’DE Halk Eğitim Merkezi dikişi bölümündeniki öğretmen ile kursiyer öğrencilerden oluşan ekip, maske ve önlük dikimi çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda sadece yeşil kumaştan yapılan önlük ve maske üretiminde, önümüzdeki günlerde gelecek beyaz kumaşlarla birlikte beyaz maske ve önlük üretimine de geçilecek. Serik Devlet Hastanesi'nin ihtiyaçları doğrultusunda başlanan üretimlere Sağlık Bakanlığı'nın ihtiyaçları kapsamında gerektiği kadar devam edeceği belirtildi.  
Serik Halk Eğitim Merkezi (HEM), gelen talep doğrultusunda sağlık önlüğü ve maske üretimine başladı.

haberimizvar.net-Serik Devlet Hastanesi'nin talebi doğrultusunda, Serik Halk Eğitim Merkezi'nde maske üretimine başlandı. Serik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fahrettin Canlı, talep doğrultusunda Serik Devlet Hastanesi'nin sağlık çalışanları için çalışma önlüğü ve maske üretilmeye başlandığını bildirdi.

HALK EĞİTİM’DE

Halk Eğitim Merkezi dikişi bölümündeniki öğretmen ile kursiyer öğrencilerden oluşan ekip, maske ve önlük dikimi çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda sadece yeşil kumaştan yapılan önlük ve maske üretiminde, önümüzdeki günlerde gelecek beyaz kumaşlarla birlikte beyaz maske ve önlük üretimine de geçilecek. Serik Devlet Hastanesi'nin ihtiyaçları doğrultusunda başlanan üretimlere Sağlık Bakanlığı'nın ihtiyaçları kapsamında gerektiği kadar devam edeceği belirtildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.