Serik’te binlerce kişi iftar sofrasında buluştu
Serik’te binlerce kişi iftar sofrasında buluştu
Serik Belediyesi tarafından Ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen “Büyük Serik İftarı” programı, Tekeli Otoparkı’nda gerçekleştirildi. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmasına muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Serik Belediyesi tarafından Ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen “Büyük Serik İftarı” programı, Tekeli Otoparkı’nda gerçekleştirildi. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmasına muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
haberimizvar.net- Program kapsamında semazen gösterileri icra edilirken, dualar eşliğinde Ramazan’ın manevi atmosferi paylaşıldı. Binlerce vatandaşın aynı sofrada buluştuğu etkinlik, Serik’te birlik ve beraberlik ruhunun güçlü bir şekilde yansıtıldığı anlamlı bir organizasyon olarak kayıtlara geçti.
BAŞKAN KUMBUL: “KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA KÜLTÜRÜMÜZÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİK.”
Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, iftar programında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşehrilerim, Değerli misafirler, Sevgili gençler, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İftar programımıza hoş geldiniz.
Ramazan ayı; paylaşmanın, yardımlaşmanın, kardeşliğin ve gönüllerin birleştiği müstesna bir zaman dilimidir. Bugün burada aynı sofrayı paylaşmamız, Serik’imizin birlik ve beraberlik ruhunun en güzel göstergelerinden biridir.
Bu güzel akşamda sizlerle bir arada olmaktan; Ramazan ayının bereketini ve manevi iklimini aynı sofrada paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum.” dedi.
BAŞKAN KUMBUL’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak konuşmasına şu ifadelerle devam etti: “Değerli hemşehrilerim, Serik; tarih boyunca birlik ve beraberliği, paylaşma kültürü ve güçlü dayanışma ruhuyla öne çıkan bir şehir olmuştur. Bizler de Serik Belediyesi olarak bu güçlü dayanışma ruhunu korumak ve daha da büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz inanıyoruz ki güçlü bir Serik, ancak birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesiyle mümkün olacaktır. Aynı sofrada buluştuğumuz gibi, aynı hedeflerde de buluşarak ilçemizi daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız.”
“BAYRAM KUTLAMASI VE TEŞEKKÜR”
Kumbul: “Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor; Bu anlamlı iftar programımıza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran siz değerli hemşehrilerime ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde çok büyük emek ve çaba gösteren çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.
MANEVİ ATMOSFERİN PAYLAŞILDIĞI BULUŞMA
Serik Belediyesi’nin düzenlediği “Büyük Serik İftarı” yalnızca yemek paylaşımı değil; aynı zamanda dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği bir etkinlik oldu.
Başkan Kumbul, misafirler ve çocuklarla tek tek tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Program dualar ve ilahilerle sona erdi.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
