mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

Serik'te kedi ve köpeklere çip uygulaması

YEREL 23.12.2025 - 15:16, Güncelleme: 23.12.2025 - 15:16
 

Serik'te kedi ve köpeklere çip uygulaması

Antalya Serik Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu, sahipli kedi ve köpeklere mikroçip uygulamasında ekiplerin saha çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü belirterek, uygulamada 31 Aralık'ın son gün olduğu uyarısında bulundu.

haberimizvar.net- Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereği, 6 ay ve üzeri tüm sahipli kedi ve köpeklere mikroçip takılması zorunluluğunda son döneme girildi. Çip taktırmak için yasal tarihi kaçıranları ise idari para cezası bekliyor. Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mustafa Çömezoğlu, saha çalışmasının ilçede yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydederek, "Ekiplerimiz tarafından kedi ve köpeklere çip takılması, kuduz aşılaması devam ediyor. Yasal süre 31 Aralık. Bu bakımdan vatandaşların bu tarihe kadar çip taktırma işlemini yaptırması gerekiyor" dedi.
Antalya Serik Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu, sahipli kedi ve köpeklere mikroçip uygulamasında ekiplerin saha çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü belirterek, uygulamada 31 Aralık'ın son gün olduğu uyarısında bulundu.

haberimizvar.net- Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereği, 6 ay ve üzeri tüm sahipli kedi ve köpeklere mikro çip takılması zorunluluğunda son döneme girildi. Çip taktırmak için yasal tarihi kaçıranları ise idari para cezası bekliyor. Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mustafa Çömezoğlu, saha çalışmasının ilçede yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydederek, "Ekiplerimiz tarafından kedi ve köpeklere çip takılması, kuduz aşılaması devam ediyor. Yasal süre 31 Aralık. Bu bakımdan vatandaşların bu tarihe kadar çip taktırma işlemini yaptırması gerekiyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.