‘Siyasi tsunami’

SİYASET 13.11.2020 - 22:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘Siyasi tsunami’

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan vekalet savaşını değerlendirdi.

haberimizvar.net-Balkan, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: "Eşikten beşiğe bir Antalyalı hukukçu olarak yazıyorum. Bugün memleketimde, hukuka ve siyasi ahlaka uygun davranılmazsa, ileride bir gün tsunamiye neden olabilecek bir gelişme yaşandı. Antalya halkının iradesi üzerinde hukuki bir tartışma yaratacak, memleketimi çıkar ve güç odaklarıyla ilişkilendirebilecek şekilde operasyon yapılmıştır. Bu bulanıklığın, olması gerektiği şekilde giderilmesini umut ediyorum.  Antalya halkının büyük bir güven ve inançla başkan olarak seçtiği Sayın Muhittin Böcek’in aylardır ne yazık ki çok ciddi bir sağlık sorunuyla pençeleştiği, durumun bilimsel ve tıbbi olarak henüz aydınlığa kavuşmadığı bir süreçte, birilerinin “vekalet savaşları” algısı yaratması sanılmasın ki gözlerden kaçıyor. Tam da bu anlamda adı, sıfatı, işgal ettiği makamı vs her ne olursa olsun hiç kimsenin gücü Antalya halkının iradesinin üzerinde değildir. Elbet günün birinde bu operasyonun şimdilik gölgede kalmayı tercih eden mimarlarını da görür ve afişe ederiz; çünkü biz Antalya'yız!"
Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan vekalet savaşını değerlendirdi.

haberimizvar.net-Balkan, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: "Eşikten beşiğe bir Antalyalı hukukçu olarak yazıyorum. Bugün memleketimde, hukuka ve siyasi ahlaka uygun davranılmazsa, ileride bir gün tsunamiye neden olabilecek bir gelişme yaşandı. Antalya halkının iradesi üzerinde hukuki bir tartışma yaratacak, memleketimi çıkar ve güç odaklarıyla ilişkilendirebilecek şekilde operasyon yapılmıştır. Bu bulanıklığın, olması gerektiği şekilde giderilmesini umut ediyorum. 
Antalya halkının büyük bir güven ve inançla başkan olarak seçtiği Sayın Muhittin Böcek’in aylardır ne yazık ki çok ciddi bir sağlık sorunuyla pençeleştiği, durumun bilimsel ve tıbbi olarak henüz aydınlığa kavuşmadığı bir süreçte, birilerinin “vekalet savaşları” algısı yaratması sanılmasın ki gözlerden kaçıyor. Tam da bu anlamda adı, sıfatı, işgal ettiği makamı vs her ne olursa olsun hiç kimsenin gücü Antalya halkının iradesinin üzerinde değildir. Elbet günün birinde bu operasyonun şimdilik gölgede kalmayı tercih eden mimarlarını da görür ve afişe ederiz; çünkü biz Antalya'yız!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.