Tapuyu teslim etti

GÜNDEM 09.06.2020 - 18:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Tapuyu teslim etti

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, ilçede satın aldığı parti binasının tapusunu partisinin genel merkezine götürdü.

haberimizvar.net- CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ile ilçe yönetimi uzun uğraşlar sonunda satın aldıkları ilçe binasının tapusu alır almaz, açılış yaptı. Açılışın ardından soluğu genel merkezde alan İlçe Başanı Demir ile beraberindekiler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşçuoğlu’nu ziyaret ederek, tapuyu aldıkları müjdesini verdi. TEŞEKKÜR ETTİ İlçe binasını satın alırken kendisine destek verenlere tek tek teşekkür eden Demir, “Parti binamızın tapusunu aldıktan sonra Genel Başkanımız Kemal Kilıçdaroğlu'na teşekkür ziyaretinde bulunup, tapuyu takdim ettik. Serik Ziraat Odası ile alakalı dosyayı kendisiyle paylaştık .Antalya ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Genel Başkan Yardımcılarımız Oğuz Kaan Salıcı'ya, Bülent Kuşoğlu'na ve Genel Başkanımızın Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü'ye teşekkür ziyaretinde bulunduk.” dedi.  
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, ilçede satın aldığı parti binasının tapusunu partisinin genel merkezine götürdü.

haberimizvar.net- CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ile ilçe yönetimi uzun uğraşlar sonunda satın aldıkları ilçe binasının tapusu alır almaz, açılış yaptı. Açılışın ardından soluğu genel merkezde alan İlçe Başanı Demir ile beraberindekiler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşçuoğlu’nu ziyaret ederek, tapuyu aldıkları müjdesini verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe binasını satın alırken kendisine destek verenlere tek tek teşekkür eden Demir, “Parti binamızın tapusunu aldıktan sonra Genel Başkanımız Kemal Kilıçdaroğlu'na teşekkür ziyaretinde bulunup, tapuyu takdim ettik. Serik Ziraat Odası ile alakalı dosyayı kendisiyle paylaştık .Antalya ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Genel Başkan Yardımcılarımız Oğuz Kaan Salıcı'ya, Bülent Kuşoğlu'na ve Genel Başkanımızın Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü'ye teşekkür ziyaretinde bulunduk.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.