TFF maçlarda seyirci kararını açıkladı

SPOR 10.10.2020 - 18:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

TFF maçlarda seyirci kararını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tüm sağlık tedbirleri uygulanmak koşuluyla locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar verildiğini açıkladı.

haberimizvar.net- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 17 Ekim tarihinde lig ve kupa maçlarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınacağını açıkladı. Federasyon uygulamanın Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası'nda olacağını duyuruldu TFF’den yapılan açıklama şu şekilde: “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar vermiştir.   Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan uygulama, 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır. Uygulamanın detayları ayrıca ilan edilecektir”  
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tüm sağlık tedbirleri uygulanmak koşuluyla locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar verildiğini açıkladı.

haberimizvar.net- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 17 Ekim tarihinde lig ve kupa maçlarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınacağını açıkladı.

Federasyon uygulamanın Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası'nda olacağını duyuruldu

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar vermiştir.

 

Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan uygulama, 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Uygulamanın detayları ayrıca ilan edilecektir”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.