Toprak Dede’ye rahmet

GÜNDEM 20.01.2020 - 16:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Toprak Dede’ye rahmet

Hayatını kaybeden TEMA Vakfı kurucusu Hayrettin Karaca’ya Antalya’dan da rahmet mesajları yağdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Seni unutmayacağız Toprak Dede” dedi.

haberimizavr.net- Hayatını kaybeden TEMA Vakfı’nın kurucusu Hayrettin Karaca’ya Antalya’dan rahmet yağdı. Sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Ömrünü doğaya adayan, hayatı boyunca ağaç için, toprak için, orman için mücadele eden TEMA Vakfı’nın kurucusu Hayrettin Karaca aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum… Seni unutmayacağız Toprak Dede” dedi. ‘HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN’ Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “TEMA Vakfı’nın Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca’nın aramızdan ayrıldığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” mesajı yayınladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, “Yaşamını doğaya adamış, Birleşmiş Milletler tarafından ‘Orman Kahramanı’ seçilen TEMA Vakfı’nın Kurucu ve Onursal Başkanı, ‘Toprak Dede’ Hayrettin Karaca’nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi. ‘TÜM ÖMRÜNÜ DOĞAYA ADADI’ Karaca’ya rahmet dileyen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Hayrettin Karaca, namı diğer Toprak Dede, ömrünü Türkiye’nin ağaçlandırılmasına adamıştı. Bir orman kahramanıydı. Allah rahmet eylesin, huzur içinde uyusun” diye yazdı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak da, “Yaşadığı süre boyunca toprağı, ağaçları, doğayı çok sevdi. Bütün ömrünü de onları korumaya adadı. Kurucusu olduğu TEMA Vakfı ile çok değerli işlere imza attı. Huzur içinde uyu!” ifadelerini kullandı. ‘MİLYONLARIN TOPRAK DEDESİ’ CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “TEMA Vakfı’nın Kurucu Onursal Başkanı, milyonların Toprak Dedesi Sayın Hayrettin Karaca hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde mesaj yayınlarken, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, “TEMA Vakfı’nın kurucusu Hayrettin Karaca’nın yaşamını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrendik. Ülkemize çevre bilincinin gelişmesi için yaptığı katkılarla her zaman büyük bir saygı ile anılacaktır. Ulusumuzun başı sağ olsun” dedi. 
Hayatını kaybeden TEMA Vakfı kurucusu Hayrettin Karaca’ya Antalya’dan da rahmet mesajları yağdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Seni unutmayacağız Toprak Dede” dedi.

haberimizavr.net- Hayatını kaybeden TEMA Vakfı’nın kurucusu Hayrettin Karaca’ya Antalya’dan rahmet yağdı. Sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Ömrünü doğaya adayan, hayatı boyunca ağaç için, toprak için, orman için mücadele eden TEMA Vakfı’nın kurucusu Hayrettin Karaca aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum… Seni unutmayacağız Toprak Dede” dedi.

‘HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “TEMA Vakfı’nın Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca’nın aramızdan ayrıldığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” mesajı yayınladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, “Yaşamını doğaya adamış, Birleşmiş Milletler tarafından ‘Orman Kahramanı’ seçilen TEMA Vakfı’nın Kurucu ve Onursal Başkanı, ‘Toprak Dede’ Hayrettin Karaca’nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

‘TÜM ÖMRÜNÜ DOĞAYA ADADI’

Karaca’ya rahmet dileyen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Hayrettin Karaca, namı diğer Toprak Dede, ömrünü Türkiye’nin ağaçlandırılmasına adamıştı. Bir orman kahramanıydı. Allah rahmet eylesin, huzur içinde uyusun” diye yazdı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak da, “Yaşadığı süre boyunca toprağı, ağaçları, doğayı çok sevdi. Bütün ömrünü de onları korumaya adadı. Kurucusu olduğu TEMA Vakfı ile çok değerli işlere imza attı. Huzur içinde uyu!” ifadelerini kullandı.

‘MİLYONLARIN TOPRAK DEDESİ’

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “TEMA Vakfı’nın Kurucu Onursal Başkanı, milyonların Toprak Dedesi Sayın Hayrettin Karaca hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde mesaj yayınlarken, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, “TEMA Vakfı’nın kurucusu Hayrettin Karaca’nın yaşamını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrendik. Ülkemize çevre bilincinin gelişmesi için yaptığı katkılarla her zaman büyük bir saygı ile anılacaktır. Ulusumuzun başı sağ olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.