Tutuklanan CHP’li Eren Yıldırım serbest bırakıldı!

GÜNDEM 02.06.2020 - 15:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Tutuklanan CHP’li Eren Yıldırım serbest bırakıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine Vefa Sosyal Destek Grubu mensuplarıyla tartışma yaşayan ve kendisine silah çekildiği ortaya çıkan CHP'li Eren Yıldırım tahliye edildi.

haberimizvar.net-Adana’da Vefa Sosyal Destek Grubu mensuplarıyla yaşadığı tartışmada kendisine silah çekildiği halde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’lilerin hedef göstermesi ardından tutuklanan CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı, tahliye edildi. Tahliye haberini kişisel Twitter hesabından paylaşan eski CHP Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, “CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız, Vefa Grubu Üyesi Eren Yıldırım, mahkeme tarafından saat 15.09'da SERBEST bırakıldı. Ve böylece büyük bir yalan daha çöktü. 17 günlük süren esaret, nihayet az önce sona erdi. Aramıza yeniden hoşgeldin Eren…” diye yazdı.   Barış Yarkadaş@barisyarkadas     SON DAKİKA: CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız, Vefa Grubu Üyesi Eren Yıldırım, mahkeme tarafından saat 15.09'da SERBEST bırakıldı. Ve böylece büyük bir yalan daha çöktü. 17 günlük süren esaret, nihayet az önce sona erdi. Aramıza yeniden hoşgeldin Eren...         NE OLMUŞTU? 14 Mayıs Perşembe günü Yıldırım, annesi, babası ve kardeşi ile iftar sonrası yürüyüş yaparken Yüreğir Kaymakamlığı önünden geçtiği esnada, kaymakamlık önünde sivil şahısların bir kamyondan patates, soğan indirerek Yüreğir Belediyesinin zabıta ve park bahçeler araçlarına yüklediğini görmesi üzerine; nedenini anlamak için yaklaşarak şahıslara “Kolay gelsin. Hayırdır nereye dağıtıyorsunuz” diye sorduğunu belirtti.
Adana'nın Yüreğir ilçesine Vefa Sosyal Destek Grubu mensuplarıyla tartışma yaşayan ve kendisine silah çekildiği ortaya çıkan CHP'li Eren Yıldırım tahliye edildi.

haberimizvar.net-Adana’da Vefa Sosyal Destek Grubu mensuplarıyla yaşadığı tartışmada kendisine silah çekildiği halde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’lilerin hedef göstermesi ardından tutuklanan CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı, tahliye edildi.

Tahliye haberini kişisel Twitter hesabından paylaşan eski CHP Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, “CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız, Vefa Grubu Üyesi Eren Yıldırım, mahkeme tarafından saat 15.09'da SERBEST bırakıldı.

Ve böylece büyük bir yalan daha çöktü.

17 günlük süren esaret, nihayet az önce sona erdi.

Aramıza yeniden hoşgeldin Eren…” diye yazdı.

 

SON DAKİKA:

CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız, Vefa Grubu Üyesi Eren Yıldırım, mahkeme tarafından saat 15.09'da SERBEST bırakıldı.

Ve böylece büyük bir yalan daha çöktü.

17 günlük süren esaret, nihayet az önce sona erdi.

Aramıza yeniden hoşgeldin Eren...

View image on Twitter
 
 

NE OLMUŞTU?

14 Mayıs Perşembe günü Yıldırım, annesi, babası ve kardeşi ile iftar sonrası yürüyüş yaparken Yüreğir Kaymakamlığı önünden geçtiği esnada, kaymakamlık önünde sivil şahısların bir kamyondan patates, soğan indirerek Yüreğir Belediyesinin zabıta ve park bahçeler araçlarına yüklediğini görmesi üzerine; nedenini anlamak için yaklaşarak şahıslara “Kolay gelsin. Hayırdır nereye dağıtıyorsunuz” diye sorduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.