Whatsapp’ta fotoğraf gönderme sorunu yaşanıyor

GÜNDEM 19.01.2020 - 15:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Whatsapp’ta fotoğraf gönderme sorunu yaşanıyor

Popülere mesajlaşma uygulaması WhatsApp yine çöktüğü haberleriyle gündemde. Whatsapp üzerinden, fotoğraf, video ve ses kaydı gönderilmediğini fark eden vatandaşlar, sosyal medyadan 'Whatsapp çöktü' paylaşımlarında bulunuyor.

haberimizvar.net-Whatsapp'ta global çapta bir sorunda yaşanıyor. Türkiye dahil Avrupa'da ağırlıklı olarak erişime sorunu yaşanıyor.  BATI AVRUPA'DA DA ERİŞİM SORUNU YAŞANIYOR WhatsApp'a ulaşım sorunu özellikle; İngiltere, Fransa, İspanya'da görülüyor. SORUN NE ZAMAN DÜZELECEK? Aksaklığa neyin sebep olduğu ve sorunun ne kadar süreceği bilinmiyor. ABD'li internet devi Facebook, fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'ı 2012'de, mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı 2014'te bünyesine katmıştı. İşte Whatsapp 'ın çöktüğüne yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan bazı paylaşımlar: Whatsapp yine çöktü. Önce bir olay olması gerekmiyor muydu? Durduk yere whatsapp mı çöker kardeşim. #WhatsApp fotoğraflarım gitmiyor tek sorun yaşayan ben miyim? #WhatsApp media içeriği gönderemeyen başka birileri var mı? Whatsapp yine çöktü. Sabahtan beri fotoğraf gitmiyor gelmiyor. Şu whatsapp Facebook un eline geçtiğinden beri çekmediği eziyet kalmadı. Şu an itibari ile yine mesaj haricinde gönderi yapamıyorsun. #WhatsApp media içeriği gönderemeyen başka birileri var mı? #Whatsapp media sunucularında problem var. Herhangi bir media dosyası gönderip alamıyorsunuz. Medya dosyası indirme veya gönderme sorunlarının nedenleri: Fotoğraf, video veya Sesli Mesaj göndermekte ve/veya indirmekte yaşanan genel sorunlar şunları içerir: Telefonunuz internet bağlantısı sorunları yaşıyor olabilir. Telefonunuzun tarih ve saat ayarları doğru olmayabilir. SD kartınız ile ilgili bir sorun olabilir: SD kartınızda yeterince boş alan olmayabilir. SD kartınız salt-okunur moduna ayarlanmış olabilir. SD kartınız bozulmuş olabilir.  
Popülere mesajlaşma uygulaması WhatsApp yine çöktüğü haberleriyle gündemde. Whatsapp üzerinden, fotoğraf, video ve ses kaydı gönderilmediğini fark eden vatandaşlar, sosyal medyadan 'Whatsapp çöktü' paylaşımlarında bulunuyor.

haberimizvar.net-Whatsapp'ta global çapta bir sorunda yaşanıyor. Türkiye dahil Avrupa'da ağırlıklı olarak erişime sorunu yaşanıyor. 


BATI AVRUPA'DA DA ERİŞİM SORUNU YAŞANIYOR

WhatsApp'a ulaşım sorunu özellikle; İngiltere, Fransa, İspanya'da görülüyor.

SORUN NE ZAMAN DÜZELECEK?

Aksaklığa neyin sebep olduğu ve sorunun ne kadar süreceği bilinmiyor.

ABD'li internet devi Facebook, fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'ı 2012'de, mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı 2014'te bünyesine katmıştı.

İşte Whatsapp 'ın çöktüğüne yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan bazı paylaşımlar:

Whatsapp yine çöktü. Önce bir olay olması gerekmiyor muydu? Durduk yere whatsapp mı çöker kardeşim.

#WhatsApp fotoğraflarım gitmiyor tek sorun yaşayan ben miyim?

#WhatsApp media içeriği gönderemeyen başka birileri var mı?

Whatsapp yine çöktü. Sabahtan beri fotoğraf gitmiyor gelmiyor.

Şu whatsapp Facebook un eline geçtiğinden beri çekmediği eziyet kalmadı. Şu an itibari ile yine mesaj haricinde gönderi yapamıyorsun.

#WhatsApp media içeriği gönderemeyen başka birileri var mı?

#Whatsapp media sunucularında problem var. Herhangi bir media dosyası gönderip alamıyorsunuz.

Medya dosyası indirme veya gönderme sorunlarının nedenleri:

Fotoğraf, video veya Sesli Mesaj göndermekte ve/veya indirmekte yaşanan genel sorunlar şunları içerir:
Telefonunuz internet bağlantısı sorunları yaşıyor olabilir.
Telefonunuzun tarih ve saat ayarları doğru olmayabilir.
SD kartınız ile ilgili bir sorun olabilir:
SD kartınızda yeterince boş alan olmayabilir.
SD kartınız salt-okunur moduna ayarlanmış olabilir.
SD kartınız bozulmuş olabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.