Yarım asırlık mesleğimde böylesini görmedim!

SİYASET 08.02.2020 - 17:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yarım asırlık mesleğimde böylesini görmedim!

Antalya Basın Cemiyeti (ABC) Başkanı İbrahim Akkaya, soru sorduğu için hakkında soruşturma açılan gazeteci Ebru Küçükaydın’ın yaşadıklarıyla ilgili olarak; “Yarım asırlık mesleğimde böylesini görmedim” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberimizvar.net - Antalya Basın Cemiyeti (ABC) Başkanı İbrahim Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Soru sormak da suç oldu yarım asır yakın gazetecilik yapıyorum ilk kez böyle bir olay yaşanıyor. Gazeteci Ebru Küçükaydın basın toplantısında soru sorduğu için hakkında soruşturma açılıyor. Sorulara yanıt vermek yerine suç duyurusunda bulunanları nasıl bir süreç yaşadığımızı ortaya koyuyor. Ebru Küçükaydın yalnız değildir. Yaşasın basın özgürlüğü. Yaşasın tam bağımsız Türkiye:” GENEL SEKRETER BAYRAM EKİCİ: DEMOKRASİDEN BAHSEDİLEMEZ Akkaya’nın sosyal medya paylaşımına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Bayram Ekici de yorum yaptı. Ekici, yorumunda şunları kaydetti: “Makamda oturanların bu tür davranışlar içerisine girmesi yerine sorulan soruya, halkın haber alma özgürlüğü görevini yapan arkadaşlarımızın sorularına cevap vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde demokrasiden bahsedilemez. Ebru Küçükaydın arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir her zaman yanında olduğumuzu belirtiriz.” HABER MERKEZİ    
Antalya Basın Cemiyeti (ABC) Başkanı İbrahim Akkaya, soru sorduğu için hakkında soruşturma açılan gazeteci Ebru Küçükaydın’ın yaşadıklarıyla ilgili olarak; “Yarım asırlık mesleğimde böylesini görmedim” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberimizvar.net - Antalya Basın Cemiyeti (ABC) Başkanı İbrahim Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Soru sormak da suç oldu yarım asır yakın gazetecilik yapıyorum ilk kez böyle bir olay yaşanıyor. Gazeteci Ebru Küçükaydın basın toplantısında soru sorduğu için hakkında soruşturma açılıyor. Sorulara yanıt vermek yerine suç duyurusunda bulunanları nasıl bir süreç yaşadığımızı ortaya koyuyor. Ebru Küçükaydın yalnız değildir. Yaşasın basın özgürlüğü. Yaşasın tam bağımsız Türkiye:”

GENEL SEKRETER BAYRAM EKİCİ: DEMOKRASİDEN BAHSEDİLEMEZ

Akkaya’nın sosyal medya paylaşımına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Bayram Ekici de yorum yaptı. Ekici, yorumunda şunları kaydetti: “Makamda oturanların bu tür davranışlar içerisine girmesi yerine sorulan soruya, halkın haber alma özgürlüğü görevini yapan arkadaşlarımızın sorularına cevap vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde demokrasiden bahsedilemez. Ebru Küçükaydın arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir her zaman yanında olduğumuzu belirtiriz.” HABER MERKEZİ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.