Yerli otomobil diye bu fotoğrafı paylaştı

23.12.2019 - 17:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yerli otomobil diye bu fotoğrafı paylaştı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, önümüzdeki günlerde tanıtımı yapılacak yerli otomobille ilgili yaptığı fotoğraf paylaşımı şaşkınlık yarattı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 27 Aralık 2019 tarihinde Kocaeli’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanıtımını yapacağı yerli otomobille ilgili yaptığı paylaşım takipçilerini şaşırttı. HER GÜN BİR PARÇASINI TANITACAK Karanlık içinde bir aracın sadece farının yandığı fotoğrafa Varank, şu cümleleri ekledi: “Türkiye’nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı... Her gün 14.30’da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin.” 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, önümüzdeki günlerde tanıtımı yapılacak yerli otomobille ilgili yaptığı fotoğraf paylaşımı şaşkınlık yarattı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 27 Aralık 2019 tarihinde Kocaeli’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanıtımını yapacağı yerli otomobille ilgili yaptığı paylaşım takipçilerini şaşırttı.

HER GÜN BİR PARÇASINI TANITACAK

Karanlık içinde bir aracın sadece farının yandığı fotoğrafa Varank, şu cümleleri ekledi: “Türkiye’nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı... Her gün 14.30’da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.