‘Yerli ve milli kriz !’

GÜNDEM 18.06.2020 - 16:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Yerli ve milli kriz !’

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu, İYİ Parti İl başkanı Mehmet Başaran’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

haberimizvar.net-Ziyarette esnafın sıkıntılarını da anlatan AESOB Başkanı Dere, Antalya’nın önemli iş adamlarından biri olan Mehmet Başaran’ın İYİ Parti İl Başkanı olmasının kent için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Dere, “Sizin ve partinizin esnaf dostu olduğunuzu, esnafın sorunlarını yakından takip ettiğinizi biliyoruz. Salı günü İYİ parti gurubunda oda başkanımız kürsüye çıkarak dertlerimize tercüman oldu. Esnafa sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Oda olarak her zaman yanınızdayız” dedi. BUNLARIN MİLLETE TAHAMMÜLÜ YOK AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ise “Ekonomi politikalarında yapılan yanlışlıklar ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi diye adlandırılan Tek Adam Sistemine geçişin getirdiği olumsuzluklar sebebiyle, Türkiye; Sayın Erdoğan’ın deyimiyle ‘Yerli ve Milli’ ekonomik kriz ile karşı karşıya kalmıştır. 2019 yılında halkımız, ekonomik krizin tüm tahribatını yaşamıştır. 2020 yılında da maalesef bu tahribatın artarak devam edeceği görülmektedir. Genel Başkanımızın çağrılarına kulak tıkayanlar, Salı günkü grup toplantısında canlı yayını bitirecek kadar aciz duruma düşmüşlerdir. Çünkü bunların millete de esnafa da tahammülü yok” diye konuştu 
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu, İYİ Parti İl başkanı Mehmet Başaran’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

haberimizvar.net-Ziyarette esnafın sıkıntılarını da anlatan AESOB Başkanı Dere, Antalya’nın önemli iş adamlarından biri olan Mehmet Başaran’ın İYİ Parti İl Başkanı olmasının kent için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Dere, “Sizin ve partinizin esnaf dostu olduğunuzu, esnafın sorunlarını yakından takip ettiğinizi biliyoruz. Salı günü İYİ parti gurubunda oda başkanımız kürsüye çıkarak dertlerimize tercüman oldu. Esnafa sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Oda olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

BUNLARIN MİLLETE TAHAMMÜLÜ YOK

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ise “Ekonomi politikalarında yapılan yanlışlıklar ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi diye adlandırılan Tek Adam Sistemine geçişin getirdiği olumsuzluklar sebebiyle, Türkiye; Sayın Erdoğan’ın deyimiyle ‘Yerli ve Milli’ ekonomik kriz ile karşı karşıya kalmıştır. 2019 yılında halkımız, ekonomik krizin tüm tahribatını yaşamıştır. 2020 yılında da maalesef bu tahribatın artarak devam edeceği görülmektedir. Genel Başkanımızın çağrılarına kulak tıkayanlar, Salı günkü grup toplantısında canlı yayını bitirecek kadar aciz duruma düşmüşlerdir. Çünkü bunların millete de esnafa da tahammülü yok” diye konuştu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.