haberimizvar.net sayesinde Dubai’de mahsur kalan Antalyalılar yurda döndü

GÜNDEM 09.08.2023 - 13:59, Güncelleme: 09.08.2023 - 14:52
 

haberimizvar.net sayesinde Dubai’de mahsur kalan Antalyalılar yurda döndü

haberimizvar.net sayesinde Dubai’de mahsur kalan ve aralarında çok sayıda Antalyalının da bulunduğu yolcular yurda dönüş yaptı.

haberimizvar.net- Uçak kalkışında yaşanan teknik arıza nedeni ile Dubai’de mahsur kalan 180 yolcu Türkiye’ye döndü. Mahsur kalan Antalyalı yolcuların tamamı, sabah 06.50’de şehre indi. Sosyal medyada da gündem olan olayın çözüme ulaştırılmasında habermizvar.net’in de katkısı büyük oldu. Dubai’de mahsur kalan yolculardan biri olan Süleyman Önal, haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın’a attığı mesajda, “sabah 06.50’de Antalya’ya geldik. Çok teşekkür ederiz, sesimizi duyurmamıza yardımcı oldunuz” ifadelerini kullandı.  
haberimizvar.net sayesinde Dubai’de mahsur kalan ve aralarında çok sayıda Antalyalının da bulunduğu yolcular yurda dönüş yaptı.

haberimizvar.net- Uçak kalkışında yaşanan teknik arıza nedeni ile Dubai’de mahsur kalan 180 yolcu Türkiye’ye döndü. Mahsur kalan Antalyalı yolcuların tamamı, sabah 06.50’de şehre indi.

Sosyal medyada da gündem olan olayın çözüme ulaştırılmasında habermizvar.net’in de katkısı büyük oldu. Dubai’de mahsur kalan yolculardan biri olan Süleyman Önal, haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın’a attığı mesajda, “sabah 06.50’de Antalya’ya geldik. Çok teşekkür ederiz, sesimizi duyurmamıza yardımcı oldunuz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.