Hadi bunları araştırın!

SİYASET 12.12.2020 - 00:01, Güncelleme: 12.12.2020 - 00:10
 

Hadi bunları araştırın!

Son yazdığım köşe yazılarımın ardından telaşa kapılanlar gelmişimi, geçmişimi didik didik etmeye başlamış. Çarpmışlar, çıkarmışlar pandemi döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı tulumlar yetmemiş, o belediye, bu belediye dolaşmaya başlamışlar, fatura aramışlar! Hatta Döşemealtı Belediyesi’ne kadar gitmişler. Evirmişler, çevirmişler, daha kime servis edelim, hangi tetikçiye yazdıralım diye düşünmüşler, düşünmüşler. Onlar düşüne dursun, biz kalemimizi eğmeden devam edelim yazmaya… Gazete ofisimize yapılan kar maskeli saldırının ardından saldırganların adını ve ifadelerini gizleyerek, davanın tarafı olmama karşın dosya numarası verilmemesi bir tarafta duruyor. Adliye imamını değiştirenler yeni imama talimatları yağdırıyor. Böylece onlar için işler tıkırında gidiyor, siyaset tıkırında gidiyor, CHP üzerinde AKP oyunları tıkırında gidiyor, rant avcılığı tıkırında gidiyor; ama bir gazeteci çıktı, kurdukları oyunu bozdu. Öyle değil mi? Beni araştıracağınıza, bugün CHP’de olan, yakın zamanda da yanınıza geçecek Muhittin Böcek’in mal varlığı kimin üzerinde onu araştırın. Olmadı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşlerini araştırın. Olmadı, komisyonsuz iş yapmayan ekibini araştırın. Kendi geçmişinize, iç içe geçmiş ilişkilerine bakın. Benimle boşa zaman harcamayın, tehditleriniz benim gibi bir kaleme işlemez. Bu kentin vicdanı, siyasi iradesi ne ise bu kalem onun için taraf olur. Hiçbir zaman sizinle aynı tarafta olmayacağımız apaçık ortadayken, Başkan Böcek olmazsa oğlu Gökhan Böcek AKP milletvekili adayı olsun diye Antalya üzerinden oyunlar oynayıp, yeniden oyun kurmaya kalkmayın. Bırakın gazeteci gazeteciliğini yapsın. Şu başkan vekilliği değişiminde Başkan Böcek’in yerine e-imza kullanan şahsiyeti ortaya çıkarın da millet sahtekarı görsün! Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden çıkarken, ‘tedaviyi kabul etmiyorum, rapor da istemiyorum’ diyerek, hasta hakkı üzerinden kim gitti onu araştırın. Hatta bunu araştırırken Başkan Böcek’in hastane çıkışında tüm sorumluluğunu kim alıp, imza attı, onu da bir öğrenin! Başkan Böcek’i göreve başlatan güç, şimdi hangi imar planlarını meclisten geçirmek istiyor, oraya da bakmayı unutmayın! Durun, durun ASAT ve ALDAŞ’tan giden işler kesilmesin diye kim, kime talimat veriyor, onu da bilin… Boğaçay’ı da es geçmeyin; 3 kuruşa satılan taşları kim işleyip 10 liraya belediyeye geri satıyor, bak onu da çok merak ediyorum. Mesela Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük ihalelerini alan şirket MAKYOL, kimin talimatlarıyla paraları hangi iştirakçi şirkete aktarıyor? Taşıma ihalelerinde kimin sözü geçiyor? Kafamda deli sorular, siz beni bırakın da bir aynaya bakın isterseniz… Son cümle olarak şunu da söyleyeyim: Bu saatten sonra benim, İdris Özyol’un ve mesai arkadaşlarımızın burnu bile kanasa sizden bilirim.

Son yazdığım köşe yazılarımın ardından telaşa kapılanlar gelmişimi, geçmişimi didik didik etmeye başlamış.

Çarpmışlar, çıkarmışlar pandemi döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı tulumlar yetmemiş, o belediye, bu belediye dolaşmaya başlamışlar, fatura aramışlar! Hatta Döşemealtı Belediyesi’ne kadar gitmişler. Evirmişler, çevirmişler, daha kime servis edelim, hangi tetikçiye yazdıralım diye düşünmüşler, düşünmüşler. Onlar düşüne dursun, biz kalemimizi eğmeden devam edelim yazmaya…

Gazete ofisimize yapılan kar maskeli saldırının ardından saldırganların adını ve ifadelerini gizleyerek, davanın tarafı olmama karşın dosya numarası verilmemesi bir tarafta duruyor. Adliye imamını değiştirenler yeni imama talimatları yağdırıyor. Böylece onlar için işler tıkırında gidiyor, siyaset tıkırında gidiyor, CHP üzerinde AKP oyunları tıkırında gidiyor, rant avcılığı tıkırında gidiyor; ama bir gazeteci çıktı, kurdukları oyunu bozdu. Öyle değil mi?

Beni araştıracağınıza, bugün CHP’de olan, yakın zamanda da yanınıza geçecek Muhittin Böcek’in mal varlığı kimin üzerinde onu araştırın.

Olmadı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşlerini araştırın.

Olmadı, komisyonsuz iş yapmayan ekibini araştırın.

Kendi geçmişinize, iç içe geçmiş ilişkilerine bakın.

Benimle boşa zaman harcamayın, tehditleriniz benim gibi bir kaleme işlemez. Bu kentin vicdanı, siyasi iradesi ne ise bu kalem onun için taraf olur. Hiçbir zaman sizinle aynı tarafta olmayacağımız apaçık ortadayken, Başkan Böcek olmazsa oğlu Gökhan Böcek AKP milletvekili adayı olsun diye Antalya üzerinden oyunlar oynayıp, yeniden oyun kurmaya kalkmayın. Bırakın gazeteci gazeteciliğini yapsın.

Şu başkan vekilliği değişiminde Başkan Böcek’in yerine e-imza kullanan şahsiyeti ortaya çıkarın da millet sahtekarı görsün!

Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden çıkarken, ‘tedaviyi kabul etmiyorum, rapor da istemiyorum’ diyerek, hasta hakkı üzerinden kim gitti onu araştırın. Hatta bunu araştırırken Başkan Böcek’in hastane çıkışında tüm sorumluluğunu kim alıp, imza attı, onu da bir öğrenin!

Başkan Böcek’i göreve başlatan güç, şimdi hangi imar planlarını meclisten geçirmek istiyor, oraya da bakmayı unutmayın!

Durun, durun ASAT ve ALDAŞ’tan giden işler kesilmesin diye kim, kime talimat veriyor, onu da bilin…

Boğaçay’ı da es geçmeyin; 3 kuruşa satılan taşları kim işleyip 10 liraya belediyeye geri satıyor, bak onu da çok merak ediyorum.

Mesela Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük ihalelerini alan şirket MAKYOL, kimin talimatlarıyla paraları hangi iştirakçi şirkete aktarıyor?

Taşıma ihalelerinde kimin sözü geçiyor?

Kafamda deli sorular, siz beni bırakın da bir aynaya bakın isterseniz…

Son cümle olarak şunu da söyleyeyim: Bu saatten sonra benim, İdris Özyol’un ve mesai arkadaşlarımızın burnu bile kanasa sizden bilirim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.