Hadi sizi gidi İFTİRACILAR başka kapıya!

SİYASET 29.01.2020 - 14:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hadi sizi gidi İFTİRACILAR başka kapıya!

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in Sayıştay raporlarıyla ilgili sorularına “Hadi sizi gidi iftiracılar başka kapıya!” diyerek yanıt verdi.

www.haberimizvar.net’te yayınlanan Sayıştay raporları Antalya gündemine bomba gibi düştü. Raporlarda yer alan tespitlerle ilgili olarak CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yayınladığı basın açıklamasında AKP’li Antalya Büyükşehir eski Başkanı Menderes Türel’in yanıtlamasını istedi. SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ Eski başkan Türel, sosyal medya hesabından Şahin’in sorularına yanıt verdi. Türel, paylaşımında şunları kaydetti: “Sayıştay’ın yayınladığı raporlardaki bulgu veya sorguları kesin hükümmüş gibi yayınlamak ne adamlığa, ne siyasi terbiyeye ne de gazetecilik ahlakına sığar. Bunlar her belediyede sorgulanır ilgili dairenin kararı temyizde onanırsa sonuçtur. O DA MURATPAŞA BELEDİYESİ’Nİ SORDU Buyurun CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nin 2018 yılı Sayıştay raporundaki bulgular:   KONYAALTI’NI DA SORDU Buyurun Böcek yönetimindeki CHP’li Konyaaltı Belediyesi’nin 2018 yılı Sayıştay raporundaki bulgular: NADİR BELEDİYE BAŞKANIYIM! Unutmayınız ki Menderes Türel 20 senelik devlet millet hizmetinde hakkında soruşturma izni verilmeyen, adli makamlarca dava dahi açılmamış nadir belediye başkanlarından bir tanesidir. Hadi sizi gidi iftiracılar başka kapıya.” HABER MERKEZİ İLGİLİ HABER: 
Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in Sayıştay raporlarıyla ilgili sorularına “Hadi sizi gidi iftiracılar başka kapıya!” diyerek yanıt verdi.

www.haberimizvar.net’te yayınlanan Sayıştay raporları Antalya gündemine bomba gibi düştü. Raporlarda yer alan tespitlerle ilgili olarak CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yayınladığı basın açıklamasında AKP’li Antalya Büyükşehir eski Başkanı Menderes Türel’in yanıtlamasını istedi.

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Eski başkan Türel, sosyal medya hesabından Şahin’in sorularına yanıt verdi. Türel, paylaşımında şunları kaydetti: “Sayıştay’ın yayınladığı raporlardaki bulgu veya sorguları kesin hükümmüş gibi yayınlamak ne adamlığa, ne siyasi terbiyeye ne de gazetecilik ahlakına sığar. Bunlar her belediyede sorgulanır ilgili dairenin kararı temyizde onanırsa sonuçtur.

O DA MURATPAŞA BELEDİYESİ’Nİ SORDU

Buyurun CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nin 2018 yılı Sayıştay raporundaki bulgular:

 

KONYAALTI’NI DA SORDU

Buyurun Böcek yönetimindeki CHP’li Konyaaltı Belediyesi’nin 2018 yılı Sayıştay raporundaki bulgular:

NADİR BELEDİYE BAŞKANIYIM!

Unutmayınız ki Menderes Türel 20 senelik devlet millet hizmetinde hakkında soruşturma izni verilmeyen, adli makamlarca dava dahi açılmamış nadir belediye başkanlarından bir tanesidir. Hadi sizi gidi iftiracılar başka kapıya.” HABER MERKEZİ

İLGİLİ HABER: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.