Hafta sonu planlarını iptal edin!

GÜNDEM 19.01.2024 - 15:42, Güncelleme: 19.01.2024 - 15:42
 

Hafta sonu planlarını iptal edin!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya ile birlikte 11 İl için sıcaklık düşüşü, kuvvetli rüzgar, şiddetli sağanak yağış, sel, su baskını, yıldırım uyarısı yaptı.

haberimizvar.net- Metoeroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılar hafta sonu planlarını iptal etti. Sıcaklıkların yer yer 10 derece birden düşeceğini bildiren uzmanlar, şiddetli yağış ve fırtına uyarısı da yaptı. Bugün ise sıcaklıkların kuzey, iç ve doğu bölgelerde artmaya devam etmesi, yurt genelinde mevsim normallerinin 5-8 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI Yağışların İstanbul Balıkesir'in batı ilçeleri, Antalya'nın doğusu, Osmaniye çevreleri, Hatay'ın batı kesimleri ile Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya ile birlikte 11 İl için sıcaklık düşüşü, kuvvetli rüzgar, şiddetli sağanak yağış, sel, su baskını, yıldırım uyarısı yaptı.

haberimizvar.net- Metoeroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılar hafta sonu planlarını iptal etti. Sıcaklıkların yer yer 10 derece birden düşeceğini bildiren uzmanlar, şiddetli yağış ve fırtına uyarısı da yaptı. Bugün ise sıcaklıkların kuzey, iç ve doğu bölgelerde artmaya devam etmesi, yurt genelinde mevsim normallerinin 5-8 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların İstanbul Balıkesir'in batı ilçeleri, Antalya'nın doğusu, Osmaniye çevreleri, Hatay'ın batı kesimleri ile Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.