Hakan Tütüncü aşı olmadı mı?

GÜNDEM 16.08.2021 - 10:04, Güncelleme: 16.08.2021 - 10:04
 

Hakan Tütüncü aşı olmadı mı?

Korona virüse yakalanan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün aşı olup olmadığı merak konusu haline geldi. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre Tütüncü iki doz Biontech aşısı oldu. Aşıya rağmen virüse yakalanması Biontech’le ilgili soru işareti yarattı.

HABERİMİZVAR – Antalya’da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü dün sosyal medya hesabından korona virüse yakalandığını ve Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gördüğünü duyurdu. Başkan Tütüncü’nün korona virüse yakalandığı haberi üzerine aşı olup olmadığı merak konusu haline geldi. Eşi doktor olan Hakan Tütüncü’nün sağlık çalışanlarının ailelerine de tanınan hak gereği iki doz Biontech aşısı olduğu öğrenildi. İKİ DOZ AŞIYA RAĞMEN YAKALANDI İki doz aşı olmasına rağmen korona virüse yakalanan Başkan Tütüncü’nün hastalığı hafif geçirdiği, fakat tedbir amaçlı olarak hastaneye yattığı belirtildi. Hafif öksürük ve boğaz ağrısı şikayeti üzerine PCR testi yapılan Tütüncü’nün iki doz aşı olmasına rağmen sonuçlarının pozitif çıkması şaşkınlık yarattı. Tütüncü’nün sağlık durumuyla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, hastalığı aşı sayesinde hafif geçirdiğini, eğer aşı olmasaydı daha vahim bir tablonun ortaya çıkabileceğini dile getirdi. GENEL SAĞLIK DURUMUM DAHA İYİ Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımda da, “Değerli hemşerilerim, hastanede 2. günüm. Allah’a şükürler olsun genel durumum daha iyi. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
Korona virüse yakalanan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün aşı olup olmadığı merak konusu haline geldi. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre Tütüncü iki doz Biontech aşısı oldu. Aşıya rağmen virüse yakalanması Biontech’le ilgili soru işareti yarattı.

HABERİMİZVAR – Antalya’da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü dün sosyal medya hesabından korona virüse yakalandığını ve Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gördüğünü duyurdu. Başkan Tütüncü’nün korona virüse yakalandığı haberi üzerine aşı olup olmadığı merak konusu haline geldi. Eşi doktor olan Hakan Tütüncü’nün sağlık çalışanlarının ailelerine de tanınan hak gereği iki doz Biontech aşısı olduğu öğrenildi.

İKİ DOZ AŞIYA RAĞMEN YAKALANDI

İki doz aşı olmasına rağmen korona virüse yakalanan Başkan Tütüncü’nün hastalığı hafif geçirdiği, fakat tedbir amaçlı olarak hastaneye yattığı belirtildi. Hafif öksürük ve boğaz ağrısı şikayeti üzerine PCR testi yapılan Tütüncü’nün iki doz aşı olmasına rağmen sonuçlarının pozitif çıkması şaşkınlık yarattı. Tütüncü’nün sağlık durumuyla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, hastalığı aşı sayesinde hafif geçirdiğini, eğer aşı olmasaydı daha vahim bir tablonun ortaya çıkabileceğini dile getirdi.

GENEL SAĞLIK DURUMUM DAHA İYİ

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımda da, “Değerli hemşerilerim, hastanede 2. günüm. Allah’a şükürler olsun genel durumum daha iyi. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.