Hakim itiraz etti yeniden tutuklandı

GÜNDEM 24.12.2019 - 17:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hakim itiraz etti yeniden tutuklandı

Kemer’de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir skandalı ortaya çıkardı. Genç kızlara uyuşturucu temin ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı. Tostçu, anahtarcı tutuklanırken konuyla alakalı gazeteci, tesisatçı, bisikletçi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hakimin itiraz etmesi üzerine sosyal medya hesabından ilçede yayın yapan Kemer Gözcü Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Barış Gazetesi’nin sahibi M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

haberimizvar.net-Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin uyuşturucu operasyonu, ilçede tüyler ürpertici bir skandalı ortaya çıkardı. Bir şikayet üzerine harekete geçen ekipler, lise öğrencilerine ve küçük yaşta kızlara eroin, metamfetamin gibi uyuşturucuları temin ederek cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla çeşitli mesleklerden 5 kişiyi gözaltına aldı. GAZETECİ, TOSTÇU, TESİSATÇI, BİSİKLETÇİ; ANAHTARCI Gazete Kemer’den Murat Kemaneci’nin haberine göre; Kemer’de anahtarcılık yapan M.Ç. hakkında küçük yaştaki kızlara uyuşturucu temin ederek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayette bulunulması üzerine polis bu kişiyi gözaltına aldı. Ele geçen deliller doğrultusunda operasyonu genişleten Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aynı yöntemle küçük yaştaki kızları ağlarına düşürdüğü öne sürülen tostçuluk yapan N. D., tesisatçı S. S., ve bisikletçide çalışan İ.S.’ı gözaltına aldı. Soruşturma devam ederken, bir genç kızın babasının ihbarı üzerine sosyal medya hesabında ilçede yayın yapan Kemer Gözcü Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü, Kemer Gözcü Gazetesi’nin sahibi Ahmet Duran Yenigün’ün kardeşi aynı zamanda Barış Gazetesi’nin sahibi M.Y.’de gözaltına alındı. GENÇ KIZLARA UYUŞTURUCU TEMİN EDİYORLARDI Operasyon kapsamında; uyuşturucu temin edilerek istismar edildiği öne sürülen H.G. ve M.B. isimli kızlar ve şüphelilerden alarak eroin kullandığı iddia edilen 6’sı küçük yaşta 2’si 18 yaşında lise öğrencisi ve 2 yetişkin kişi de gözaltına alındı. Bu kişilerin ve kızların örneklerinde uyuşturucu tespit edildiği, bu kişiler hakkında içicilikten işlem yapılarak serbest bırakıldığı ve tedavi başlatılacağı öğrenildi. H.G. ve M.B. isimli kızlar ise diğer şüphelilerle birlikte mağdur şüpheli olarak Adliye’ye sevk edildi. ÖNCE SERBEST BIRAKILDI SONRA TUTUKLANDI Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan şüphelilerin tümü tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, sanıklardan N.D. ile M.Ç.’ı tutuklarken, diğer sanıkları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Hakimin itiraz etmesi üzerine sosyal medya hesabında ilçede yayın yapan Kemer Gözcü Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Barış Gazetesi’nin sahibi M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Kemer’de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir skandalı ortaya çıkardı. Genç kızlara uyuşturucu temin ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı. Tostçu, anahtarcı tutuklanırken konuyla alakalı gazeteci, tesisatçı, bisikletçi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hakimin itiraz etmesi üzerine sosyal medya hesabından ilçede yayın yapan Kemer Gözcü Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Barış Gazetesi’nin sahibi M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

haberimizvar.net-Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin uyuşturucu operasyonu, ilçede tüyler ürpertici bir skandalı ortaya çıkardı. Bir şikayet üzerine harekete geçen ekipler, lise öğrencilerine ve küçük yaşta kızlara eroin, metamfetamin gibi uyuşturucuları temin ederek cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla çeşitli mesleklerden 5 kişiyi gözaltına aldı.

GAZETECİ, TOSTÇU, TESİSATÇI, BİSİKLETÇİ; ANAHTARCI

Gazete Kemer’den Murat Kemaneci’nin haberine göre; Kemer’de anahtarcılık yapan M.Ç. hakkında küçük yaştaki kızlara uyuşturucu temin ederek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayette bulunulması üzerine polis bu kişiyi gözaltına aldı. Ele geçen deliller doğrultusunda operasyonu genişleten Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aynı yöntemle küçük yaştaki kızları ağlarına düşürdüğü öne sürülen tostçuluk yapan N. D., tesisatçı S. S., ve bisikletçide çalışan İ.S.’ı gözaltına aldı. Soruşturma devam ederken, bir genç kızın babasının ihbarı üzerine sosyal medya hesabında ilçede yayın yapan Kemer Gözcü Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü, Kemer Gözcü Gazetesi’nin sahibi Ahmet Duran Yenigün’ün kardeşi aynı zamanda Barış Gazetesi’nin sahibi M.Y.’de gözaltına alındı.

GENÇ KIZLARA UYUŞTURUCU TEMİN EDİYORLARDI

Operasyon kapsamında; uyuşturucu temin edilerek istismar edildiği öne sürülen H.G. ve M.B. isimli kızlar ve şüphelilerden alarak eroin kullandığı iddia edilen 6’sı küçük yaşta 2’si 18 yaşında lise öğrencisi ve 2 yetişkin kişi de gözaltına alındı. Bu kişilerin ve kızların örneklerinde uyuşturucu tespit edildiği, bu kişiler hakkında içicilikten işlem yapılarak serbest bırakıldığı ve tedavi başlatılacağı öğrenildi. H.G. ve M.B. isimli kızlar ise diğer şüphelilerle birlikte mağdur şüpheli olarak Adliye’ye sevk edildi.

ÖNCE SERBEST BIRAKILDI SONRA TUTUKLANDI

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan şüphelilerin tümü tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, sanıklardan N.D. ile M.Ç.’ı tutuklarken, diğer sanıkları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Hakimin itiraz etmesi üzerine sosyal medya hesabında ilçede yayın yapan Kemer Gözcü Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda Barış Gazetesi’nin sahibi M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.