Halay sözü aldı

SİYASET 10.03.2024 - 11:09, Güncelleme: 10.03.2024 - 11:09
 

Halay sözü aldı

Ünlü sanatçı ve eski milletvekili Sabahat Akkiraz, CHP Konyaaltı Başkan Adayı Cem Kotan’ın seçim ofisine sürpriz bir ziyaret yaparak, “İnşallah seçimi kazanacaksınız. Ben de sizinle halay çekeceğim” dedi.

haberimizvar.net- Sevilen sanatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. dönem Milletvekili Sabahat Akkiraz, Antalya’da CHP’nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan’ın çalışmalarını yürüttüğü Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kalabalık bir yurttaş topluluğunun karşıladığı Sabahat Akkiraz, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde CHP’li yöneticilerle sohbet etti, ardından Cem Kotan’la birlikte kendilerini bekleyen kalabalığa hitap etti.   Sabahat Akkiraz, temasları sırasında Konyaaltı’ndaki seçim çalışmalarıyla ilgili olarak, “Cem Kotan’ın çok çalışkan olduğunu ve Konyaaltı halkı tarafından çok sevildiğini biliyorum, duydum. İnşallah seçimi kazanacaksınız. Kazandığınız zaman gelip ben de sizinle halay çekeceğim” dedi. 31 Mart seçimlerinden sonra Konyaaltı’nı güzel şeylerin beklediğini belirten Akkiraz, emekli olduktan sonra Konyaaltı’nda yaşamak istediğini söyledi. Akkiraz seçim ofisi önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada da “Öncelikle ne güzel değil mi, kıştan sonra baharın gelmesi. Hepiniz bahar gibisiniz. Kadınlar Gününüz de kutlu olsun” dedi. Bir sanatçı olarak kısa konuşacağını belirten Akkiraz, “Sizin yanınızdayiz. Adayları destekliyorum. Ben partiliyim. Bugün de Cem beyin yanındayım. Ona başarılar diliyorum. Çok sevildiğini biliyorum” ifadelerini kullandı. SABAHAT AKKİRAZ MOTİVASYONU CHP’nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan da “Sabahat Akkiraz bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Bu sürpriz bir ziyaret oldu” dedi. Akkiraz’ın seçim çalışması için önemli bir motivasyon sağladığını belirten Cem Kotan, şunları kaydetti: “Kendisinin ezgileriyle, türküleriyle, sesiyle büyümüş biri olarak Sabahat Akkiraz’ın burada bizlerle olması, benim için çok özel. Seçime haftalar kala bir motivasyona ihtiyacımız vardı. En özeli oldu. Sabahat hanımı gördük. Yarından sonra daha güzel çalışacağız.”
Ünlü sanatçı ve eski milletvekili Sabahat Akkiraz, CHP Konyaaltı Başkan Adayı Cem Kotan’ın seçim ofisine sürpriz bir ziyaret yaparak, “İnşallah seçimi kazanacaksınız. Ben de sizinle halay çekeceğim” dedi.

haberimizvar.net- Sevilen sanatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. dönem Milletvekili Sabahat Akkiraz, Antalya’da CHP’nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan’ın çalışmalarını yürüttüğü Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Kalabalık bir yurttaş topluluğunun karşıladığı Sabahat Akkiraz, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde CHP’li yöneticilerle sohbet etti, ardından Cem Kotan’la birlikte kendilerini bekleyen kalabalığa hitap etti.

 

Sabahat Akkiraz, temasları sırasında Konyaaltı’ndaki seçim çalışmalarıyla ilgili olarak, “Cem Kotan’ın çok çalışkan olduğunu ve Konyaaltı halkı tarafından çok sevildiğini biliyorum, duydum. İnşallah seçimi kazanacaksınız. Kazandığınız zaman gelip ben de sizinle halay çekeceğim” dedi. 31 Mart seçimlerinden sonra Konyaaltı’nı güzel şeylerin beklediğini belirten Akkiraz, emekli olduktan sonra Konyaaltı’nda yaşamak istediğini söyledi.
Akkiraz seçim ofisi önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada da “Öncelikle ne güzel değil mi, kıştan sonra baharın gelmesi. Hepiniz bahar gibisiniz. Kadınlar Gününüz de kutlu olsun” dedi. Bir sanatçı olarak kısa konuşacağını belirten Akkiraz, “Sizin yanınızdayiz. Adayları destekliyorum. Ben partiliyim. Bugün de Cem beyin yanındayım. Ona başarılar diliyorum. Çok sevildiğini biliyorum” ifadelerini kullandı.

SABAHAT AKKİRAZ MOTİVASYONU
CHP’nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan da “ Sabahat Akkiraz bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Bu sürpriz bir ziyaret oldu” dedi.
Akkiraz’ın seçim çalışması için önemli bir motivasyon sağladığını belirten Cem Kotan, şunları kaydetti: “Kendisinin ezgileriyle, türküleriyle, sesiyle büyümüş biri olarak Sabahat Akkiraz’ın burada bizlerle olması, benim için çok özel. Seçime haftalar kala bir motivasyona ihtiyacımız vardı. En özeli oldu. Sabahat hanımı gördük. Yarından sonra daha güzel çalışacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.