Halen bitmeyen okul tadilatı

GÜNDEM 28.08.2021 - 15:14, Güncelleme: 28.08.2021 - 15:14
 

Halen bitmeyen okul tadilatı

Güçlendirme çalışmaları nedeniyle öğrencileri başka okula taşınan Meryem Mustafa Ege Ortaokulu’ndaki tadilat eğitime ara verilen geçen yıl ve yaz tatili boyunca bitirilemedi. Veliler, pandemi nedeniyle iki okul öğrencilerinin birlikte eğitim görmesinden endişeli.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi’ndeki Meryem Mustafa Ege Ortaokulu öğrencileri, güçlendirme çalışmaları nedeniyle geçici olarak Fatma Gül Özpınar İlkokulu’na taşındı. Milli Eğitim İl Müdürlüğü güçlendirme çalışmalarının Eylül ayına kadar bitirileceğini söyledi. Geçen eğitim-öğretim döneminde pandemi nedeniyle okulların kapalı olmasına ve ardından gelen yaz tatiline rağmen güçlendirme çalışmaları bitirilemedi. ÇALIŞMALAR HALEN SÜRÜYOR Milli Eğitim Bakanlığı okulların 6 Eylül’de yüz yüze eğitime açılmasına karar verdi. Eğitim ve öğretim dönemi hazırlıkları hızla devam ederken, Meryem Mustafa Ege Ortaokulu halen tadilatta. Okuldaki güçlendirme çalışmalarının halen devam etmesine ve pandemi döneminde iki okulun birlikte aynı binada eğitim görecek olmasına tepki gösteren veliler, “Bu zamana kadar tadilatın bitmemiş olması, çalışmaların çok yavaş gidiyor olması kabul edilebilir bir durum değil” dedi. ÇOK AÇIK BİR BECERİKSİZLİK Öğrenci velileri, “Meryem Mustafa Ege Ortaokulu’ndaki devam eden çalışmalara bakılırsa Eylül ayının sonuna kadar da bitecek gibi görünmüyor. Ülkede bu kadar insan korona virüsünden dolayı hayatını kaybederken, sayı bu kadar artmışken iki okulun aynı binada eğitime başlayacak olması anlaşılır değildir ve bu çok açık beceriksizliktir” diye konuştu. 
Güçlendirme çalışmaları nedeniyle öğrencileri başka okula taşınan Meryem Mustafa Ege Ortaokulu’ndaki tadilat eğitime ara verilen geçen yıl ve yaz tatili boyunca bitirilemedi. Veliler, pandemi nedeniyle iki okul öğrencilerinin birlikte eğitim görmesinden endişeli.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi’ndeki Meryem Mustafa Ege Ortaokulu öğrencileri, güçlendirme çalışmaları nedeniyle geçici olarak Fatma Gül Özpınar İlkokulu’na taşındı. Milli Eğitim İl Müdürlüğü güçlendirme çalışmalarının Eylül ayına kadar bitirileceğini söyledi. Geçen eğitim-öğretim döneminde pandemi nedeniyle okulların kapalı olmasına ve ardından gelen yaz tatiline rağmen güçlendirme çalışmaları bitirilemedi.

ÇALIŞMALAR HALEN SÜRÜYOR

Milli Eğitim Bakanlığı okulların 6 Eylül’de yüz yüze eğitime açılmasına karar verdi. Eğitim ve öğretim dönemi hazırlıkları hızla devam ederken, Meryem Mustafa Ege Ortaokulu halen tadilatta. Okuldaki güçlendirme çalışmalarının halen devam etmesine ve pandemi döneminde iki okulun birlikte aynı binada eğitim görecek olmasına tepki gösteren veliler, “Bu zamana kadar tadilatın bitmemiş olması, çalışmaların çok yavaş gidiyor olması kabul edilebilir bir durum değil” dedi.

ÇOK AÇIK BİR BECERİKSİZLİK

Öğrenci velileri, “Meryem Mustafa Ege Ortaokulu’ndaki devam eden çalışmalara bakılırsa Eylül ayının sonuna kadar da bitecek gibi görünmüyor. Ülkede bu kadar insan korona virüsünden dolayı hayatını kaybederken, sayı bu kadar artmışken iki okulun aynı binada eğitime başlayacak olması anlaşılır değildir ve bu çok açık beceriksizliktir” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.