Halil Şahin son meclisini yaptı

SİYASET 02.03.2024 - 11:22, Güncelleme: 02.03.2024 - 11:22
 

Halil Şahin son meclisini yaptı

Aksu Belediye Meclisi 31 Mart yerel seçimleri öncesi Halil Şahin başkanlığındaki son toplantısını gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Aksu Belediye Meclisi 31 Mart yerel seçimleri öncesi Halil Şahin başkanlığındaki son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının başında söz alan grup sözcüleri hep birlikte Aksu için hizmet yaptıklarını ifade ederek, helallik istedi. Mecliste; oğlu vefat eden Ahmet Okudan’a başsağlığı dilekleri iletilirken; görev süresi içinde vefat eden meclis üyesi Ali Alpay Bilge de rahmetle anıldı. Grup sözcülerinin ardından söz alan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de meclis üyelerine, belediye bürokratlarına, müdürlere, gazetecilere ve tüm personellere teşekkür etti. Başkan Şahin, “Göreve geldiğimizde hedefimiz yaşanabilir bir ilçe oluşturmaktı. Vatandaş bizden hizmet yapmamızı istedi. Hedeflerimizin çoğuna ulaştık, çözülemez denilen sorunları çözdük. Mecliste farklı görüşler olsa da Aksu’nun menfaati söz konusu olduğunda hepimiz tek ses çıkardık. Bize verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Allah herkesten razı olsun. Bizden sonra görev yapacak olan arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.
Aksu Belediye Meclisi 31 Mart yerel seçimleri öncesi Halil Şahin başkanlığındaki son toplantısını gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Aksu Belediye Meclisi 31 Mart yerel seçimleri öncesi Halil Şahin başkanlığındaki son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının başında söz alan grup sözcüleri hep birlikte Aksu için hizmet yaptıklarını ifade ederek, helallik istedi. Mecliste; oğlu vefat eden Ahmet Okudan’a başsağlığı dilekleri iletilirken; görev süresi içinde vefat eden meclis üyesi Ali Alpay Bilge de rahmetle anıldı.

Grup sözcülerinin ardından söz alan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de meclis üyelerine, belediye bürokratlarına, müdürlere, gazetecilere ve tüm personellere teşekkür etti.

Başkan Şahin, “Göreve geldiğimizde hedefimiz yaşanabilir bir ilçe oluşturmaktı. Vatandaş bizden hizmet yapmamızı istedi. Hedeflerimizin çoğuna ulaştık, çözülemez denilen sorunları çözdük. Mecliste farklı görüşler olsa da Aksu’nun menfaati söz konusu olduğunda hepimiz tek ses çıkardık. Bize verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Allah herkesten razı olsun. Bizden sonra görev yapacak olan arkadaşlara da başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.