Halil Umut meler taburcu oldu

GÜNDEM 13.12.2023 - 12:19, Güncelleme: 13.12.2023 - 12:19
 

Halil Umut meler taburcu oldu

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilirken, hastanenin başhekimi Meler'in son durumuna dair bilgilendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

haberimizvar.net-Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yumruklu saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan hakem Halil Umut Meler, tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu. "DURUMU GAYET İYİ" Taburcu olmasının ardından kameraların karşısına geçen ve Meler'in durumu hakkında açıklama yapan Başhekim Dr. Mehmet Yörübulut şu ifadeleri kullandı; "Halil Umut Meler'i ilk haliyle taburcu ettik. Morali gayet iyi. Gittiği yerde kontrollerini olacaktır. Gözündeki şişlik dışında herhangi bir sorunu kalmadı. Bundan sonraki hayatında sağlıklı, başarılı mesleki kariyer diliyoruz. Sporcu olduğu için her sporcuda boyun fıtığı oluyor. Travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluşmuş sadece. Tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek, küçük bir çatlaktı zaten. Kanama da kalmadı. Başka bir sorunu yok." "HAKEMLİĞİ BIRAKACAK MI?" Kendisine yöneltilen "Hakemliği bırakıp bırakmayacağını söyledi mi?" sorusuna da yanıt veren Yörübulut, "O konu hakkında bilgim yok. Herhangi bir konu konuşmadık, kendisi açıklamasını yapacaktır." ifadelerini kullandı.
Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilirken, hastanenin başhekimi Meler'in son durumuna dair bilgilendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

haberimizvar.net-Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yumruklu saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan hakem Halil Umut Meler, tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu.

"DURUMU GAYET İYİ"

Taburcu olmasının ardından kameraların karşısına geçen ve Meler'in durumu hakkında açıklama yapan Başhekim Dr. Mehmet Yörübulut şu ifadeleri kullandı;

"Halil Umut Meler'i ilk haliyle taburcu ettik. Morali gayet iyi. Gittiği yerde kontrollerini olacaktır. Gözündeki şişlik dışında herhangi bir sorunu kalmadı. Bundan sonraki hayatında sağlıklı, başarılı mesleki kariyer diliyoruz. Sporcu olduğu için her sporcuda boyun fıtığı oluyor. Travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluşmuş sadece. Tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek, küçük bir çatlaktı zaten. Kanama da kalmadı. Başka bir sorunu yok."

"HAKEMLİĞİ BIRAKACAK MI?"

Kendisine yöneltilen "Hakemliği bırakıp bırakmayacağını söyledi mi?" sorusuna da yanıt veren Yörübulut, "O konu hakkında bilgim yok. Herhangi bir konu konuşmadık, kendisi açıklamasını yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.