Halk Et'in yeni ürünü satışta

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.10.2023 - 11:53, Güncelleme: 23.10.2023 - 11:53
 

Halk Et'in yeni ürünü satışta

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in hayata geçirdiği Halk Et Projesi, ürün yelpazesine sucuk üretimini de ekledi.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi'nin yerelden kalkınma modelinin ilk adımı olarak 2019 yılında hayata geçirdiği Halk Et Projesi ile Antalyalılar sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı et ürünlerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Halk Et Satış Mağazaları ve mobil tır ile 11 ilçede tüketime sunulan etler, direkt besiciden alınarak hijyenik ortamlarda kesimi yapılarak modern bir ortamda güvenle vatandaşla buluşuyor.  UYGUN FİYATLI KALİTELİ SUCUK Halk Et, insan sağlığına dayalı et üretimine yeni bir ürün daha ekledi. Halk Et, et ve et ürünleri, Çiğ Halk Süt ve ANET Karttan sonra ANET markası altında sucuk üretimine başladı. Dana etinden sağlıklı ve hijyenik bir şekilde üretilen fermente ANET Sucuk, uygun fiyatla Halk Et Satış Mağazalarında satışa sunmaya başladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in hayata geçirdiği Halk Et Projesi, ürün yelpazesine sucuk üretimini de ekledi.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi'nin yerelden kalkınma modelinin ilk adımı olarak 2019 yılında hayata geçirdiği Halk Et Projesi ile Antalyalılar sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı et ürünlerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Halk Et Satış Mağazaları ve mobil tır ile 11 ilçede tüketime sunulan etler, direkt besiciden alınarak hijyenik ortamlarda kesimi yapılarak modern bir ortamda güvenle vatandaşla buluşuyor. 

UYGUN FİYATLI KALİTELİ SUCUK

Halk Et, insan sağlığına dayalı et üretimine yeni bir ürün daha ekledi. Halk Et, et ve et ürünleri, Çiğ Halk Süt ve ANET Karttan sonra ANET markası altında sucuk üretimine başladı. Dana etinden sağlıklı ve hijyenik bir şekilde üretilen fermente ANET Sucuk, uygun fiyatla Halk Et Satış Mağazalarında satışa sunmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.