Halk Masa HayatPark'ta

YEREL 10.08.2023 - 15:14, Güncelleme: 10.08.2023 - 15:14
 

Halk Masa HayatPark'ta

Konyaaltı ilçesi sakinlerinin istek, talep ve sorunlarına anında çözüm üreten Halk Masa ekibi, HayatPark'ta vatandaşları dinledi. HayatPark'ı çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, “Nefes aldığımız bu park buluşma noktamız oldu. Böyle bir güzellikte 1 liraya çay içiyoruz" dediler.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Halk Masa saha çalışmalarını sürdürüyor. Emekliler Kahvesi'nin ardından HayatPark'ta vatandaşlarla buluşan Halk Masa ekipleri burada vatandaşların talep, istek ve sorunlarını dinledi. İzmir'den Antalya'ya kızının yanına gezmeye geldiğini belirten Kübra Sağtürk, HayatPark'ın kendileri için olmazsa olmaz bir yer haline geldiğini söyledi. Sağtürk, “Belediyemizden çok memnun kaldığımı her fırsatta dile getiriyorum. İzmir'e gittiğimde eşime, dostuma burayı methediyorum. Bu iltifat filan değil, gerçek. HayatPark'ta verilen imkân, Emekliler Kahvesi'nde verilen imkân, yürüyüş yolları. Bizler için yapılan o kadar güzel hizmetler var ki. Çay burada 1 lira. Nerede bulacağız bu fiyata. Ben İzmir'de anlatıyorum. İnanmıyorlar nasıl olur diyorlar" diye konuştu. 'BULUŞMA NOKTAMIZ OLDU' HayatPark'a arkadaşlarıyla fırsat buldukça geldiğini belirten Gülhanım Ekinci de, “Konyaaltı Belediyesi'ni çok beğeniyorum. HayatPark çok güzel bir yer. Havası güzel. Burası arkadaşlarımızla buluşma noktamız oldu" dedi. Gürsu Mahallesi sakinlerinden Nilgün Kurtuluş ise “Konyaaltı Belediyesi'nin çalışmalarından çok memnunum. HayatPark hayatımıza renk kattı. Biz emekliyiz. Biz bu kadar az maaşla nereye gidebiliriz. Denizimiz elimizin altında, parkımız öyle" şeklinde konuştu. Safiye Civelek de HayatPark'ın özellikle yaşlıların nefes aldığı bir yer olduğunu dile getirdi. 'SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ' Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de Halk Masa'nın belediyenin gözü kulağı olduğunu söyledi. Halk Masa ekiplerinin sahada da vatandaşlarla buluştuğunu aktaran Başkan Esen, “Ekiplerimiz dijital ortamların yanı sıra telefonla da vatandaşlarımızın istek, talep ve şikâyetlerini dinliyor. Vatandaşlarımızın olduğu her yerde ekiplerimiz olacak. Saha çalışmalarına devam edeceğiz. Vatandaşlarımız aynı zamanda istek, talep ve şikâyetlerini 0 242 245 55 00 numaralı telefondan Halk Masa'ya da iletebilirler" şeklinde konuştu
Konyaaltı ilçesi sakinlerinin istek, talep ve sorunlarına anında çözüm üreten Halk Masa ekibi, HayatPark'ta vatandaşları dinledi. HayatPark'ı çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, “Nefes aldığımız bu park buluşma noktamız oldu. Böyle bir güzellikte 1 liraya çay içiyoruz" dediler.

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Halk Masa saha çalışmalarını sürdürüyor. Emekliler Kahvesi'nin ardından HayatPark'ta vatandaşlarla buluşan Halk Masa ekipleri burada vatandaşların talep, istek ve sorunlarını dinledi. İzmir'den Antalya'ya kızının yanına gezmeye geldiğini belirten Kübra Sağtürk, HayatPark'ın kendileri için olmazsa olmaz bir yer haline geldiğini söyledi. Sağtürk, “Belediyemizden çok memnun kaldığımı her fırsatta dile getiriyorum. İzmir'e gittiğimde eşime, dostuma burayı methediyorum. Bu iltifat filan değil, gerçek. HayatPark'ta verilen imkân, Emekliler Kahvesi'nde verilen imkân, yürüyüş yolları. Bizler için yapılan o kadar güzel hizmetler var ki. Çay burada 1 lira. Nerede bulacağız bu fiyata. Ben İzmir'de anlatıyorum. İnanmıyorlar nasıl olur diyorlar" diye konuştu.

'BULUŞMA NOKTAMIZ OLDU'

HayatPark'a arkadaşlarıyla fırsat buldukça geldiğini belirten Gülhanım Ekinci de, “ Konyaaltı Belediyesi'ni çok beğeniyorum. HayatPark çok güzel bir yer. Havası güzel. Burası arkadaşlarımızla buluşma noktamız oldu" dedi. Gürsu Mahallesi sakinlerinden Nilgün Kurtuluş ise “ Konyaaltı Belediyesi'nin çalışmalarından çok memnunum. HayatPark hayatımıza renk kattı. Biz emekliyiz. Biz bu kadar az maaşla nereye gidebiliriz. Denizimiz elimizin altında, parkımız öyle" şeklinde konuştu. Safiye Civelek de HayatPark'ın özellikle yaşlıların nefes aldığı bir yer olduğunu dile getirdi.

'SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de Halk Masa'nın belediyenin gözü kulağı olduğunu söyledi. Halk Masa ekiplerinin sahada da vatandaşlarla buluştuğunu aktaran Başkan Esen, “Ekiplerimiz dijital ortamların yanı sıra telefonla da vatandaşlarımızın istek, talep ve şikâyetlerini dinliyor. Vatandaşlarımızın olduğu her yerde ekiplerimiz olacak. Saha çalışmalarına devam edeceğiz. Vatandaşlarımız aynı zamanda istek, talep ve şikâyetlerini 0 242 245 55 00 numaralı telefondan Halk Masa'ya da iletebilirler" şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.