Halka ait araziyi kendi oteline kattı

GÜNDEM 15.06.2020 - 16:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Halka ait araziyi kendi oteline kattı

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u "halka ait alanları kendi şirketlerine peşkeş çekmekle" suçladı.

haberimizvar.net- Yeniçağ’ın haberine göre; Bakan Ersoy’a ait olan Bodrum, Torba’da bulunan Voyage Oteli’nin önünden geçen sahil yolunun halkın kullanımına kapatıldığını belirten Alban, söz konusu otelin önünde vatandaşlarla birlikte bu durumu protesto etti. Sahil yolunun halkın kullanımına yasal olmayan yollarla kapatıldığı konusunda Bakan Ersoy’u defalarca Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmalarla uyardığını kaydeden Mürsel Alban, "Sahil yolu bırakması gereken Sayın Bakan kendisine ait olan otelin önündeki imar yollarını kendi parsellerine katıp, kendi kullanımına almış. Halkın bu yoldan geçmesi yasaklanmış. Ülkeyi yöneten Bakan kamuya, halka ait yolu kendi kullanımına almış. Kültür ve Turizm Bakanı’nın görevi buraları korumak ve halkın çıkarlarını kollamaktır." dedi.   "BURALARI SANA YAĞMALATMAYACAĞIZ" Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un şirketi meclis gündemindeSöz konusu uygulama ile Bakan Ersoy’un asli görevi olan bakanlıkta değil ancak iş adamlığında son derece başarılı olduğunu gösterdiğini öne süren CHP Muğla Milletvekili Alban, "Muğla’yı, Torba’yı, burada yer alan halkın yolunu Sayın Bakan ve onun şirketlerinden korumaya çalışıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanı, Muğla’yı, Torba’ yı, kamuya ait alanları yağmalamayı, talan etmeyi, kendi şirketine peşkeş çekmeyi bırak. Buraları sana yağmalatmayacağız, talan ettirmeyeceğiz." diye konuştu.      
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u "halka ait alanları kendi şirketlerine peşkeş çekmekle" suçladı.

haberimizvar.net- Yeniçağ’ın haberine göre; Bakan Ersoy’a ait olan Bodrum, Torba’da bulunan Voyage Oteli’nin önünden geçen sahil yolunun halkın kullanımına kapatıldığını belirten Alban, söz konusu otelin önünde vatandaşlarla birlikte bu durumu protesto etti. Sahil yolunun halkın kullanımına yasal olmayan yollarla kapatıldığı konusunda Bakan Ersoy’u defalarca Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmalarla uyardığını kaydeden Mürsel Alban, "Sahil yolu bırakması gereken Sayın Bakan kendisine ait olan otelin önündeki imar yollarını kendi parsellerine katıp, kendi kullanımına almış. Halkın bu yoldan geçmesi yasaklanmış. Ülkeyi yöneten Bakan kamuya, halka ait yolu kendi kullanımına almış. Kültür ve Turizm Bakanı’nın görevi buraları korumak ve halkın çıkarlarını kollamaktır." dedi.

 

"BURALARI SANA YAĞMALATMAYACAĞIZ"

Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un şirketi meclis gündemindeSöz konusu uygulama ile Bakan Ersoy’un asli görevi olan bakanlıkta değil ancak iş adamlığında son derece başarılı olduğunu gösterdiğini öne süren CHP Muğla Milletvekili Alban, "Muğla’yı, Torba’yı, burada yer alan halkın yolunu Sayın Bakan ve onun şirketlerinden korumaya çalışıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanı, Muğla’yı, Torba’ yı, kamuya ait alanları yağmalamayı, talan etmeyi, kendi şirketine peşkeş çekmeyi bırak. Buraları sana yağmalatmayacağız, talan ettirmeyeceğiz." diye konuştu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.