Halkevi'nden 1 Mayıs Konseri

YEREL 04.04.2022 - 15:36, Güncelleme: 04.04.2022 - 15:36
 

Halkevi'nden 1 Mayıs Konseri

Antalya Halkevi, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda ücretsiz halk konseri düzenleyecek

haberimizvar.net- Antalya Halkevi, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda ücretsiz halk konseri düzenleyecek. Halkevi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Antalya Halkevi, Halkevleri’nin kuruluşunun 90. Yılını kutlamak ve yaklaşan 1 Mayıs için ücretsiz halk konseri düzenliyor. Pandemi döneminde 2 yıl boyunca bir araya gelemedik. Bütün coşkumuzla 90. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, baharı ve 1 Mayıs’ı karşılıyoruz. Tamamen dayanışma yoluyla düzenlenen halk konserimiz ücretsiz olup bütün halkımızın katılımına açıktır. Konserimizde, değerli halk müziği sanatçımız Mustafa Özarslan, Grup Promete-Özgür Afacan ve Antalya Halkevi kadın korosu sahne alacak"
Antalya Halkevi, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda ücretsiz halk konseri düzenleyecek

haberimizvar.net-

Antalya Halkevi, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda ücretsiz halk konseri düzenleyecek. Halkevi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Antalya Halkevi, Halkevleri’nin kuruluşunun 90. Yılını kutlamak ve yaklaşan 1 Mayıs için ücretsiz halk konseri düzenliyor. Pandemi döneminde 2 yıl boyunca bir araya gelemedik. Bütün coşkumuzla 90. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, baharı ve 1 Mayıs’ı karşılıyoruz. Tamamen dayanışma yoluyla düzenlenen halk konserimiz ücretsiz olup bütün halkımızın katılımına açıktır. Konserimizde, değerli halk müziği sanatçımız Mustafa Özarslan, Grup Promete-Özgür Afacan ve Antalya Halkevi kadın korosu sahne alacak"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.