Halkı dinliyor projelerini anlatıyor

SİYASET 28.01.2024 - 12:18, Güncelleme: 28.01.2024 - 12:18
 

Halkı dinliyor projelerini anlatıyor

CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Eczacı Menderes Dal, ilçenin 32 mahallesini ziyaret edip halkla görüşüyor, sorunları dinliyor ve projelerini anlatıyor.

haberimizvar.net- Yeniköy’den Bademağacı’na, Dağbeli’nden Nebiler’e, Ekşili’den Düzlerçamı’na 32 mahallenin tamamını ziyaret eden Menderes Dal, halkın sorunlarını dinliyor.  Çalışmalar kapsamında ilçe merkezindeki esnaf ve çarşı pazar ziyaretlerinin yanı sıra son 10 günde Döşemealtı Sanayi Sitesi’ni de 2 kez ziyaret eden Menderes Dal, esnafın taleplerini dinledi. Esnafa “Hayırlı işler” dileklerini ileten Menderes Dal, esnafın her zaman yanında olduklarını ve göreve geldiklerinde de esnafa gereken her türlü desteği vereceklerini kaydetti. YENİKÖY’DE MERKEZ SEÇİM OFİSİNİ AÇTI Döşemealtı Yeniköy’de merkez seçim ofisini de açan CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, herkesi seçim ofisine beklediklerini söyledi.  ‘HALKIMIZIN SAMİMİ DESTEĞİNE TEŞEKKÜR’ CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, bu arada Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar ile sivil toplum örgütlerine de ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın yakın ilgisinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Menderes Dal, “Halkımız, ne istediğini gayet iyi biliyor. Halkımızın ve esnafımızın beklenti ve taleplerini yerine getireceğiz. Bunun için yola çıktık. Halkımızın samimi desteğine ve partililerimize yürekten teşekkür ederim” dedi.
CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Eczacı Menderes Dal, ilçenin 32 mahallesini ziyaret edip halkla görüşüyor, sorunları dinliyor ve projelerini anlatıyor.

haberimizvar.net- Yeniköy’den Bademağacı’na, Dağbeli’nden Nebiler’e, Ekşili’den Düzlerçamı’na 32 mahallenin tamamını ziyaret eden Menderes Dal, halkın sorunlarını dinliyor. 

Çalışmalar kapsamında ilçe merkezindeki esnaf ve çarşı pazar ziyaretlerinin yanı sıra son 10 günde Döşemealtı Sanayi Sitesi’ni de 2 kez ziyaret eden Menderes Dal, esnafın taleplerini dinledi. Esnafa “Hayırlı işler” dileklerini ileten Menderes Dal, esnafın her zaman yanında olduklarını ve göreve geldiklerinde de esnafa gereken her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

YENİKÖY’DE MERKEZ SEÇİM OFİSİNİ AÇTI
Döşemealtı Yeniköy’de merkez seçim ofisini de açan CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, herkesi seçim ofisine beklediklerini söyledi. 

‘HALKIMIZIN SAMİMİ DESTEĞİNE TEŞEKKÜR’
CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, bu arada Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar ile sivil toplum örgütlerine de ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın yakın ilgisinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Menderes Dal, “Halkımız, ne istediğini gayet iyi biliyor. Halkımızın ve esnafımızın beklenti ve taleplerini yerine getireceğiz. Bunun için yola çıktık. Halkımızın samimi desteğine ve partililerimize yürekten teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.