Halkın Doktoru'ndan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret

YEREL 08.03.2024 - 17:14, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:14
 

Halkın Doktoru'ndan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Niyazi Nefi Kara ve eşi Hacer Ceyhan Kara, ilk olarak günün ilk saatlerinde duraklarda servis bekleyen turizm emekçisi kadınları ziyaret etti. Elinde karanfil ile tüm kadın emekçilerin gününü kutlayan Başkan Adayı Nefi Kara, sırasıyla ev ziyaretleri, Manavgat Adalet Sarayı, pazar yeri, Cumhuriyet Meydanı ve Manavgat Devlet Hastanesi’nde karanfil dağıttı. Tüm kadınların gününü tek tek kutlayan Başkan Adayı Nefi Kara ve eşi Hacer Ceyhan Kara, emekçi kadınlarla uzun uzun sohbet etti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara sürpriz ziyaret yaparak onları mutlu etmek ve özel hissettirmek istediklerini belirten CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara, kadınların toplumun temel taşı olduğunu vurguladı. Başkan Adayı Kara, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kıymetli eşim Hacer Ceyhan Kara ve partililerimizle birlikte emekçi kadınlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Amacımız kadınlarımızı özel hissettirmek ve onların bizim için ne kadar önemli olduğunu ifade etmekti. Çünkü kadınlarımız, bu toplumun temel taşıdır. Göreve gelmemiz halinde kadınlarımız için çok özel ve güzel projelerimiz olacak. Bu vesile ile başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Niyazi Nefi Kara ve eşi Hacer Ceyhan Kara, ilk olarak günün ilk saatlerinde duraklarda servis bekleyen turizm emekçisi kadınları ziyaret etti. Elinde karanfil ile tüm kadın emekçilerin gününü kutlayan Başkan Adayı Nefi Kara, sırasıyla ev ziyaretleri, Manavgat Adalet Sarayı, pazar yeri, Cumhuriyet Meydanı ve Manavgat Devlet Hastanesi’nde karanfil dağıttı. Tüm kadınların gününü tek tek kutlayan Başkan Adayı Nefi Kara ve eşi Hacer Ceyhan Kara, emekçi kadınlarla uzun uzun sohbet etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara sürpriz ziyaret yaparak onları mutlu etmek ve özel hissettirmek istediklerini belirten CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara, kadınların toplumun temel taşı olduğunu vurguladı. Başkan Adayı Kara, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kıymetli eşim Hacer Ceyhan Kara ve partililerimizle birlikte emekçi kadınlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Amacımız kadınlarımızı özel hissettirmek ve onların bizim için ne kadar önemli olduğunu ifade etmekti. Çünkü kadınlarımız, bu toplumun temel taşıdır. Göreve gelmemiz halinde kadınlarımız için çok özel ve güzel projelerimiz olacak. Bu vesile ile başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.