Halkın gündemi açlık

EKONOMİ 27.10.2021 - 14:19, Güncelleme: 27.10.2021 - 14:19
 

Halkın gündemi açlık

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, dövizdeki engellenemez artış ile vatandaşın açlığa mahkum olduğunu söyledi

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, dövizdeki engellenemez artış ile vatandaşın açlığa mahkum olduğunu söyledi. "Milletin evlatlarını şahsi ikballeri uğruna ateşe atmaktan çekinmeyen ama söz konusu kendi çocukları olunca sahte çürük raporu alarak, çocuklarını bedelli askere gönderen saray rejimini avaneleri ne yaparsa yapsınlar halkın gerçek gündemi bellidir" diyen Şahin şunları söyledi:  "Dolar 10 TL'ye tırmanmış! Türk Lirası değer üstüne değer kaybediyor! Benzine, mazota, elektriğe, temel gıda maddelerine her gün zam üstıne zam!Halkımız açlıkla, yoksullukla, yoksunlukla boğuşuyor! Vatandaş aç ama saray rejiminin algı operasyonlarına, maceracı heveslerine karnı tok!  Nereye kaçarsa kaçsınlar, ne yaparlarsa yapsınlar sandıktan kaçamayacaklar! İlk seçimde halkımız bu bezirgan, bu köhnemiş saray rejimine tarihi bir tokat atacaktır!"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, dövizdeki engellenemez artış ile vatandaşın açlığa mahkum olduğunu söyledi

haberimizvar.net-  CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, dövizdeki engellenemez artış ile vatandaşın açlığa mahkum olduğunu söyledi. "Milletin evlatlarını şahsi ikballeri uğruna ateşe atmaktan çekinmeyen ama söz konusu kendi çocukları olunca sahte çürük raporu alarak, çocuklarını bedelli askere gönderen saray rejimini avaneleri ne yaparsa yapsınlar halkın gerçek gündemi bellidir" diyen Şahin şunları söyledi:

 "Dolar 10 TL'ye tırmanmış! Türk Lirası değer üstüne değer kaybediyor! Benzine, mazota, elektriğe, temel gıda maddelerine her gün zam üstıne zam!Halkımız açlıkla, yoksullukla, yoksunlukla boğuşuyor! Vatandaş aç ama saray rejiminin algı operasyonlarına, maceracı heveslerine karnı tok!

 Nereye kaçarsa kaçsınlar, ne yaparlarsa yapsınlar sandıktan kaçamayacaklar! İlk seçimde halkımız bu bezirgan, bu köhnemiş saray rejimine tarihi bir tokat atacaktır!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.