Halkın sahilleri kimlere gidecek?

GÜNDEM 09.05.2020 - 15:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Halkın sahilleri kimlere gidecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Antalya Serik ilçesi Kadriye ve Belek halk sahillerinin hangi otel sahiplerine gideceği yapılan yeni imar planlarıyla ortaya çıktı. Halk plajlarını ve günü birlik alanları işgal eden oteller bakın kimlere ait?

haberimizvar.net-Antalya Serik ilçesinde halkı tek denize girebileceği sahiller olan Kadriye ve Belek Halk Plajları’nın imar değişikliğiyle gündeme gelen rüşvet skandalıyla devam eden tartışmalar Türkiye gündemine oturdu. Bakanlık kararlı olduğunu göstererek sahillerde işletmeleri yıkmaya devam ederken,  halkın plajların hangi otellere gideceği günyüzüne çıkmaya başladı. BAKAN ERSOY’UN 2 OTELİ Belek Halk Plajı ve günü birlik alanların yeni imar planları incelendiğinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un şirketin ait iki otelin tahsisi halk kazandığı ortaya çıkıyor,  Maxx Royal Belek Golf Resort  ve  Voyage Belek Golf & Spa otellerinin yeni imar planları sınırında yer alması dikkat çekiyor. OPET’İN SAHİBİ AİLE Kadriye Halk Plajı’nda ise OPET’in sahibi Fikret Öztürk ile Antalyaspor Başkanı oğlu Ali Şafak Öztürk’e ait olan Regnum Carya Oteli’nin halka ait sahili işgal ettiği görünüyor. Kadriye halk plajını kullanan Öztürk Ailesi’nin bugüne kadar Serik Belediyesi’ne resmi ya da gayri resmi olarak işgal ettiği alan için ne ödediği ise merak konusu oldu. KAYSERİLİ İŞ ADAMI İmar planları değişikliğinde diğer dikkat çeken isim ise Kayserili iş adamı Hacı Osman Üçden’e ait Granada Luxury Belek Otel’in de hak sahibi olacağı açıkça anlaşılıyor. İş adamı Üçden’in iktidarda bulunan siyasiler ve iş insanlarıyla yakın ikili ilişkileri dikkat çekiyor.    İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİYLE İLGİLİ FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDADIR:
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Antalya Serik ilçesi Kadriye ve Belek halk sahillerinin hangi otel sahiplerine gideceği yapılan yeni imar planlarıyla ortaya çıktı. Halk plajlarını ve günü birlik alanları işgal eden oteller bakın kimlere ait?

haberimizvar.net-Antalya Serik ilçesinde halkı tek denize girebileceği sahiller olan Kadriye ve Belek Halk Plajları’nın imar değişikliğiyle gündeme gelen rüşvet skandalıyla devam eden tartışmalar Türkiye gündemine oturdu. Bakanlık kararlı olduğunu göstererek sahillerde işletmeleri yıkmaya devam ederken,  halkın plajların hangi otellere gideceği günyüzüne çıkmaya başladı.

BAKAN ERSOY’UN 2 OTELİ

Belek Halk Plajı ve günü birlik alanların yeni imar planları incelendiğinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un şirketin ait iki otelin tahsisi halk kazandığı ortaya çıkıyor,  Maxx Royal Belek Golf Resort  ve  Voyage Belek Golf & Spa otellerinin yeni imar planları sınırında yer alması dikkat çekiyor.

OPET’İN SAHİBİ AİLE

Kadriye Halk Plajı’nda ise OPET’in sahibi Fikret Öztürk ile Antalyaspor Başkanı oğlu Ali Şafak Öztürk’e ait olan Regnum Carya Oteli’nin halka ait sahili işgal ettiği görünüyor. Kadriye halk plajını kullanan Öztürk Ailesi’nin bugüne kadar Serik Belediyesi’ne resmi ya da gayri resmi olarak işgal ettiği alan için ne ödediği ise merak konusu oldu.

KAYSERİLİ İŞ ADAMI

İmar planları değişikliğinde diğer dikkat çeken isim ise Kayserili iş adamı Hacı Osman Üçden’e ait Granada Luxury Belek Otel’in de hak sahibi olacağı açıkça anlaşılıyor. İş adamı Üçden’in iktidarda bulunan siyasiler ve iş insanlarıyla yakın ikili ilişkileri dikkat çekiyor. 

 

İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİYLE İLGİLİ FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDADIR:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.