' Halkın teveccühü ile seçildim'

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.04.2024 - 18:32, Güncelleme: 02.04.2024 - 18:32
 

' Halkın teveccühü ile seçildim'

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yerel seçimde ipi göğüsleyen Demokrat Parti'li (DP) Mesut Avcıoğlu, partisine Türkiye genelindeki iki belediye başkanlığından birini kazandırdı. Avcıoğlu, "Halkımız teveccüh etti, başkan seçildim" dedi.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde DP'li Kumluca Belediye Başkan Adayı Mesut Avcıoğlu, en yakın rakibi Hüseyin Orhantekin'in 1140 oy önünde seçimi kazandı. DP'nin daha önce aday olarak açıkladığı eski CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer'in, aday adaylığı başvurusunu geri çekmediği gerekçesiyle CHP İlçe Başkanlığı'nın itirazı sonucu adaylığı düşürülünce yerine Mesut Avcıoğlu aday gösterilmişti. Seçime 28 gün kala aday olan Mesut Avcıoğlu, bu süreçte yoğun şekilde çalışma yaparak, ipi önde göğüsledi. Avcıoğlu bu sonuçla DP'ye Türkiye genelindeki iki belediye başkanlığından birini de kazandırmış oldu. Mesut Avcıoğlu, "Partiler adaylarını belirledikten sonra Kumluca halkı belirlenen adaylar dışında başka bir aday arayışı içine girdi. Önce Aydın Özer aday olarak belirlendi. Aydın Özer'in adaylığı düşürüldükten sonra bana öneri geldi. Ben de Kumluca için adaylığı kabul ettim. Neden Demokrat Parti? Demokrat Parti'nin demokratik bir yapısı var. Kumluca halkı üzerinde de bu partinin derin bir mazisi var. Bu yüzden Demokrat Parti'yi seçtim. Halkımız teveccüh etti, başkan seçildim" dedi. 
Antalya'nın Kumluca ilçesinde yerel seçimde ipi göğüsleyen Demokrat Parti'li (DP) Mesut Avcıoğlu, partisine Türkiye genelindeki iki belediye başkanlığından birini kazandırdı. Avcıoğlu, "Halkımız teveccüh etti, başkan seçildim" dedi.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde DP'li Kumluca Belediye Başkan Adayı Mesut Avcıoğlu, en yakın rakibi Hüseyin Orhantekin'in 1140 oy önünde seçimi kazandı. DP'nin daha önce aday olarak açıkladığı eski CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer'in, aday adaylığı başvurusunu geri çekmediği gerekçesiyle CHP İlçe Başkanlığı'nın itirazı sonucu adaylığı düşürülünce yerine Mesut Avcıoğlu aday gösterilmişti. Seçime 28 gün kala aday olan Mesut Avcıoğlu, bu süreçte yoğun şekilde çalışma yaparak, ipi önde göğüsledi. Avcıoğlu bu sonuçla DP'ye Türkiye genelindeki iki belediye başkanlığından birini de kazandırmış oldu.

Mesut Avcıoğlu, "Partiler adaylarını belirledikten sonra Kumluca halkı belirlenen adaylar dışında başka bir aday arayışı içine girdi. Önce Aydın Özer aday olarak belirlendi. Aydın Özer'in adaylığı düşürüldükten sonra bana öneri geldi. Ben de Kumluca için adaylığı kabul ettim. Neden Demokrat Parti? Demokrat Parti'nin demokratik bir yapısı var. Kumluca halkı üzerinde de bu partinin derin bir mazisi var. Bu yüzden Demokrat Parti'yi seçtim. Halkımız teveccüh etti, başkan seçildim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.