Haluk Levent, AFAD protokolünü paylaştı

GÜNDEM 15.02.2023 - 14:00, Güncelleme: 15.02.2023 - 14:00
 

Haluk Levent, AFAD protokolünü paylaştı

MHP lideri Bahçeli'nin AHBAP'ı hedef almasının ardından Haluk Levent, AFAD'la işbirliğine ilişkin bir belge yayınladı. Levent, 'AFAD devleti,Ahbaplar da STK olarak gönüllüleri temsil eder" dedi.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AHBAP'ı hedef almasının ardından sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından, AFAD'la işbirliğine ilişkin bir belge paylaştı. Sanatçı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin, Maraş merkezli iki büyük depremin ardından yardım amacıyla düzenlediği organizasyonları hedef alan kişilere sosyal medya hesabından yaptığı  paylaşımla yanıt verdi. Levent, "Protokol yok devletten ayrı çalışıyor diyenler! Yıllardır @AFADBaskanlik depolarında görev aldık. Deprem ve yangınlarda birlikte çok çalıştık. Daha da çalışacağız. AFAD devleti Ahbaplar da stk olarak gönüllüleri temsil eder. Ayrıca yıllardır sürdürdüğümüz işbirliği protokolümüz var'' dedi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bugün yaptığı açıklamada, "Bizim birçok AFAD da sivil toplum da dahil çalıştığımız sivil toplum kuruluşu ve dernek var. Bunlar kendileri isterler yani 'Bizi denetleyin ve biz bu konuda milletimize ve bağışçılarımıza karşı bir mahcubiyet içinde olmayalım.' diye. Bu durumla karşı karşıya geldiğimizde bu ortaya koyulur. Bunu istismar eden, bu konuda devletle eş koşmaya çalışan varsa da elbette ki gereği yerine getirilecek" ifadelerini kullanmıştı.
MHP lideri Bahçeli'nin AHBAP'ı hedef almasının ardından Haluk Levent, AFAD'la işbirliğine ilişkin bir belge yayınladı. Levent, 'AFAD devleti,Ahbaplar da STK olarak gönüllüleri temsil eder" dedi.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AHBAP'ı hedef almasının ardından sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından, AFAD'la işbirliğine ilişkin bir belge paylaştı. Sanatçı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin, Maraş merkezli iki büyük depremin ardından yardım amacıyla düzenlediği organizasyonları hedef alan kişilere sosyal medya hesabından yaptığı  paylaşımla yanıt verdi.

Levent, "Protokol yok devletten ayrı çalışıyor diyenler! Yıllardır @AFADBaskanlik depolarında görev aldık. Deprem ve yangınlarda birlikte çok çalıştık. Daha da çalışacağız. AFAD devleti Ahbaplar da stk olarak gönüllüleri temsil eder. Ayrıca yıllardır sürdürdüğümüz işbirliği protokolümüz var'' dedi.

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bugün yaptığı açıklamada, "Bizim birçok AFAD da sivil toplum da dahil çalıştığımız sivil toplum kuruluşu ve dernek var. Bunlar kendileri isterler yani 'Bizi denetleyin ve biz bu konuda milletimize ve bağışçılarımıza karşı bir mahcubiyet içinde olmayalım.' diye. Bu durumla karşı karşıya geldiğimizde bu ortaya koyulur. Bunu istismar eden, bu konuda devletle eş koşmaya çalışan varsa da elbette ki gereği yerine getirilecek" ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.