Haluk Levent sahip çıktı

GÜNDEM 30.07.2021 - 14:08, Güncelleme: 30.07.2021 - 14:08
 

Haluk Levent sahip çıktı

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, Manavgat ilçesindeki yangında tedavi için biriktirdiği parasını kaybeden 60 yaşındaki kanser hastası Cemile Öner için harekete geçti. Öner için derneğine yardım çağrısı yapan Levent, "Haydi, annemize gidelim!" ifadelerini kullandı

haberimizvar.net- Haluk Levent, Manavgat'taki yangında tedavi parasını kaybeden kanser hastası Cemile Öner için harekete geçti Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangınları söndürme çalışmaları devam ederken, Karaöz Mahallesi'nde 10'dan fazla ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Bu evlerden birinde yalnız yaşayan 60 yaşındaki kanser hastası Cemile Öner ise yangın sırasında içeride kalan 15 bin TL'lik tedavi parasını almak için evinin kapısını kırmaya çalıştı. GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEMİŞTİ Evine giremeyen Öner, "Kapının hemen bitişiğindeki yastığın içinde 15 bin liram var. İneğimi satmıştım. Kanser hastasıyım, tedavimi olacağım." diyerek, gözyaşları içinde yardım istedi. "PARAMI KURTARMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI" Ardından yangını ağıtlar yakarak izleyen Cemile Öner, 30 yıl önce eşi Hasan Öner'i kaybettiğini söyledi. İki çocuğuyla ayakta durmaya çalıştığını aktaran Öner, şöyle konuştu: Yıllarca hayvancılık yaptım. Eşimin sigortasını tamamlayarak, emekli maaşını almaya başladım. Küçük de olsa bu evi yaptım. Dişimden, tırnağımdan artırarak her şeyi yaptım. Çocuklarımı helal lokmayla büyüttüm. Yaklaşık 5 yıl önce meme kanseri tedavisi görmeye başladım. Antalya'da özel bir hastanede tedavim sürüyordu. Bir ineğim ve iki küçükbaş hayvanım vardı. Kanser tedavim için ineğimi satmıştım. Yıllardır tek birikimim oydu. İneğimden elde ettiğim 15 bin lirayı yastığın içine koymuştum. Kapıyı zorla açıp, alevlerin arasından paramı kurtarmaya çalıştım ama olmadı. Çok üzgünüm. Şimdi ne yapacağım? İki keçimi de kendilerini kurtarsınlar diye iplerini keserek, saldım. Umarım onlar iyidir. HALUK LEVENT: HAYDİ, ANNEMİZE GİDELİM! Bu görüntüsüyle yürekleri burkan Cemile Öner'e ilk yardım eli sanatçı Haluk Levent'ten geldi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ve yardım çağrıları yapılan Cemile Öner'in yaşadıklarını öğrenen Levent, Twitter hesabından AHBAP Derneği'ni etiketledi. Öner'in gözyaşlarına sessiz kalmayarak harekete geçen şarkıcı, "Haydi, annemize gidelim!" çağrısında bulundu.   TEPKİLERE YANIT VERDİ Ardından Haluk Levent, gelen tepkilere, "En ufak bir yardımda, 'Bu devletin işi, senin değil.' tweetleri geliyor. Biz 'Angora Tavşanını Sevenler Derneği' değiliz. Yardım derneğiyiz. İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü denetimindeyiz. Tabii ki yardım edeceğiz. Dernekler neden vardı? Böyle günler için vardır." sözleriyle yanıt vermeyi ihmal etmedi.
AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, Manavgat ilçesindeki yangında tedavi için biriktirdiği parasını kaybeden 60 yaşındaki kanser hastası Cemile Öner için harekete geçti. Öner için derneğine yardım çağrısı yapan Levent, "Haydi, annemize gidelim!" ifadelerini kullandı

haberimizvar.net- Haluk Levent, Manavgat'taki yangında tedavi parasını kaybeden kanser hastası Cemile Öner için harekete geçti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangınları söndürme çalışmaları devam ederken, Karaöz Mahallesi'nde 10'dan fazla ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Bu evlerden birinde yalnız yaşayan 60 yaşındaki kanser hastası Cemile Öner ise yangın sırasında içeride kalan 15 bin TL'lik tedavi parasını almak için evinin kapısını kırmaya çalıştı.


GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEMİŞTİ
Evine giremeyen Öner, "Kapının hemen bitişiğindeki yastığın içinde 15 bin liram var. İneğimi satmıştım. Kanser hastasıyım, tedavimi olacağım." diyerek, gözyaşları içinde yardım istedi.


"PARAMI KURTARMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI"
Ardından yangını ağıtlar yakarak izleyen Cemile Öner, 30 yıl önce eşi Hasan Öner'i kaybettiğini söyledi. İki çocuğuyla ayakta durmaya çalıştığını aktaran Öner, şöyle konuştu:


Yıllarca hayvancılık yaptım. Eşimin sigortasını tamamlayarak, emekli maaşını almaya başladım. Küçük de olsa bu evi yaptım. Dişimden, tırnağımdan artırarak her şeyi yaptım. Çocuklarımı helal lokmayla büyüttüm. Yaklaşık 5 yıl önce meme kanseri tedavisi görmeye başladım. Antalya'da özel bir hastanede tedavim sürüyordu. Bir ineğim ve iki küçükbaş hayvanım vardı. Kanser tedavim için ineğimi satmıştım. Yıllardır tek birikimim oydu. İneğimden elde ettiğim 15 bin lirayı yastığın içine koymuştum. Kapıyı zorla açıp, alevlerin arasından paramı kurtarmaya çalıştım ama olmadı. Çok üzgünüm. Şimdi ne yapacağım? İki keçimi de kendilerini kurtarsınlar diye iplerini keserek, saldım. Umarım onlar iyidir.


HALUK LEVENT: HAYDİ, ANNEMİZE GİDELİM!
Bu görüntüsüyle yürekleri burkan Cemile Öner'e ilk yardım eli sanatçı Haluk Levent'ten geldi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ve yardım çağrıları yapılan Cemile Öner'in yaşadıklarını öğrenen Levent, Twitter hesabından AHBAP Derneği'ni etiketledi. Öner'in gözyaşlarına sessiz kalmayarak harekete geçen şarkıcı, "Haydi, annemize gidelim!" çağrısında bulundu.

 

TEPKİLERE YANIT VERDİ
Ardından Haluk Levent, gelen tepkilere, "En ufak bir yardımda, 'Bu devletin işi, senin değil.' tweetleri geliyor. Biz 'Angora Tavşanını Sevenler Derneği' değiliz. Yardım derneğiyiz. İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü denetimindeyiz. Tabii ki yardım edeceğiz. Dernekler neden vardı? Böyle günler için vardır." sözleriyle yanıt vermeyi ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.