Hançer güven tazeledi

GÜNDEM 20.02.2022 - 18:36, Güncelleme: 20.02.2022 - 18:36
 

Hançer güven tazeledi

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 16. Dönem Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Okan Hançer güven tazeledi

habrimizvar.net- Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi (HKMO) seçimi hafta sonu oda binasında yapıldı. Mevcut başkan Okan Hançer, tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi. Şube Genel Kurulunda divan Başkanlığına Süleyman Coşgun, Divan üyeliklerine Tahsin Özcan ve Sabri Ünsal Özgür seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından 15.Dönem Şube Başkanı Okan Hançer, açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra, HKMO Genel Merkez II. Başkanı Ayhan Erdoğan, Genel Sekreter Murat Türüdü, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü, Funda Aydın Seymen, Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konuşmalarının ardından, şube eski başkanlarımızdan İlhami Okudan ve Ufuk Aydınve şube üyesi Akın Kurt ve diğer konuşmacılar söz aldı. TECRÜBE KAZANDIK Seçimde üyelere seslenen Başkan Okan Hançer, "Günlük siyasetten uzak, ülkemizin tüm değerlerine saygılı olarak, bilim ve fen ışığında, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yoldan ilerledik. Yaşadığımız kentin/ülkemizin sorunlarına müdahil olduk, kamu yararı için sorumluluk aldık, tespitler yaptık, çözüm önerilerimizi ortaya koyduk. Çalışma dönemimize denk gelen ve dünyayı etkisi altına alan pandemi şartlarına uyum sağlayarak üretmeye devam ettik. Bu süreçte öğrendik, tecrübe kazandık. Ekibimizi büyük oranda koruyarak, kurumsal hafızamızla, aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımızla güçlenerek, geleceğe daha sağlam adımlar atmak için kent ve meslek gönüllüsü yol arkadaşlarımla hep beraber, Antalya’mıza değer katmak amacıyla tüm 16.Dönem HKMO Antalya Şube Yönetim Kuruluna aday olarak seçildik. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ederim" dedi. HKMO'nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Okan Hançer, Serter Kocababa, Emre Vural, S.Hilmi Dal, Cihangir Güç, Sezin Kamalak, Duygugül Aksu.
TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 16. Dönem Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Okan Hançer güven tazeledi

habrimizvar.net- Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi (HKMO) seçimi hafta sonu oda binasında yapıldı. Mevcut başkan Okan Hançer, tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi. Şube Genel Kurulunda divan Başkanlığına Süleyman Coşgun, Divan üyeliklerine Tahsin Özcan ve Sabri Ünsal Özgür seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından 15.Dönem Şube Başkanı Okan Hançer, açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra, HKMO Genel Merkez II. Başkanı Ayhan Erdoğan, Genel Sekreter Murat Türüdü, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü, Funda Aydın Seymen, Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konuşmalarının ardından, şube eski başkanlarımızdan İlhami Okudan ve Ufuk Aydınve şube üyesi Akın Kurt ve diğer konuşmacılar söz aldı.

TECRÜBE KAZANDIK
Seçimde üyelere seslenen Başkan Okan Hançer, "Günlük siyasetten uzak, ülkemizin tüm değerlerine saygılı olarak, bilim ve fen ışığında, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yoldan ilerledik. Yaşadığımız kentin/ülkemizin sorunlarına müdahil olduk, kamu yararı için sorumluluk aldık, tespitler yaptık, çözüm önerilerimizi ortaya koyduk. Çalışma dönemimize denk gelen ve dünyayı etkisi altına alan pandemi şartlarına uyum sağlayarak üretmeye devam ettik. Bu süreçte öğrendik, tecrübe kazandık. Ekibimizi büyük oranda koruyarak, kurumsal hafızamızla, aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımızla güçlenerek, geleceğe daha sağlam adımlar atmak için kent ve meslek gönüllüsü yol arkadaşlarımla hep beraber, Antalya’mıza değer katmak amacıyla tüm 16.Dönem HKMO Antalya Şube Yönetim Kuruluna aday olarak seçildik. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ederim" dedi. HKMO'nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Okan Hançer, Serter Kocababa, Emre Vural, S.Hilmi Dal, Cihangir Güç, Sezin Kamalak, Duygugül Aksu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.