Harçlık değil hakkımızı istiyoruz

GÜNDEM 28.06.2021 - 23:06, Güncelleme: 28.06.2021 - 23:06
 

Harçlık değil hakkımızı istiyoruz

Tüm Emekli Sen Antalya Şubesi üyeleri Attalos Heykeli önünde toplanarak; emekli aylıkları ve ikramiyelerin artırılması talebiyle eylem yaptı

haberimizvar.net Emekliler adına konuşan Tüm Emekliler Sendikası Antalya Şube Sekreteri Bilge Torosoglu “Bayram harçlığı” değil, yılda dört maaş tutarında ikramiye istiyoruz. Pandemi bahanesi ile 65 yaş üstüne yasaklanan toplu taşıma araçları serbest hale gelmelidir. Bizlere gelince “kaynak yok” diyenler, onlarca yerden maaş alan yandaş ve yalaka takımlarının kaynağını nereden alıyorlarsa oraya baksınlar. Milyarlarca doları aktardıkları yandaş müteahhitlere baksınlar. AKP’li belediyelerin paraları nasıl yandaşlara aktardıklarına baksınlar. Yaptıkları rüşvet ve yolsuzluklara baksınlar” diye konuştu.   Torosoğlu açıklamasına şöyle devam etti: “Ülke kaynaklarını, 5 yandaşa peşkeş çekmek yerine, ülkenin emekçilerine ve emeklilerine verirseniz hepimize yeter! İşte bu nedenle bugün Tüm Emekliler Sendikası olarak alanlardayız.  Haklarımızı alana kadar nefesimiz ensenizde olacak. Susmuyoruz, haykırıyoruz! Emekliyiz, insanca yaşamak istiyoruz! “Bayram harçlığı” değil, yılda dört maaş tutarında ikramiye istiyoruz.  Pandemi bahanesi ile 65 yaş üstüne yasaklanan toplu taşıma araçları serbest hale gelmelidir.  Bizlere gelince “kaynak yok” diyenler, onlarca yerden maaş alan yandaş ve yalaka takımlarının kaynağını nereden alıyorlarsa oraya baksınlar. Milyarlarca doları aktardıkları yandaş müteahhitlere baksınlar. AKP’li belediyelerin paraları nasıl yandaşlara aktardıklarına baksınlar. Yaptıkları rüşvet ve yolsuzluklara baksınlar... Ülke kaynaklarını, 5 yandaşa peşkeş çekmek yerine, ülkenin emekçilerine ve emeklilerine verirseniz hepimize yeter! İşte bu nedenle bugün Tüm Emekliler Sendikası olarak alanlardayız.  Haklarımızı alana kadar nefesimiz ensenizde olacak. Susmuyoruz, haykırıyoruz! Emekliyiz, insanca yaşamak istiyoruz” dedi.
Tüm Emekli Sen Antalya Şubesi üyeleri Attalos Heykeli önünde toplanarak; emekli aylıkları ve ikramiyelerin artırılması talebiyle eylem yaptı

haberimizvar.net

Emekliler adına konuşan Tüm Emekliler Sendikası Antalya Şube Sekreteri Bilge Torosoglu “Bayram harçlığı” değil, yılda dört maaş tutarında ikramiye istiyoruz. Pandemi bahanesi ile 65 yaş üstüne yasaklanan toplu taşıma araçları serbest hale gelmelidir. Bizlere gelince “kaynak yok” diyenler, onlarca yerden maaş alan yandaş ve yalaka takımlarının kaynağını nereden alıyorlarsa oraya baksınlar. Milyarlarca doları aktardıkları yandaş müteahhitlere baksınlar. AKP’li belediyelerin paraları nasıl yandaşlara aktardıklarına baksınlar. Yaptıkları rüşvet ve yolsuzluklara baksınlar” diye konuştu.

 

Torosoğlu açıklamasına şöyle devam etti: “Ülke kaynaklarını, 5 yandaşa peşkeş çekmek yerine, ülkenin emekçilerine ve emeklilerine verirseniz hepimize yeter! İşte bu nedenle bugün Tüm Emekliler Sendikası olarak alanlardayız.  Haklarımızı alana kadar nefesimiz ensenizde olacak.

Susmuyoruz, haykırıyoruz! Emekliyiz, insanca yaşamak istiyoruz! “Bayram harçlığı” değil, yılda dört maaş tutarında ikramiye istiyoruz.  Pandemi bahanesi ile 65 yaş üstüne yasaklanan toplu taşıma araçları serbest hale gelmelidir.  Bizlere gelince “kaynak yok” diyenler, onlarca yerden maaş alan yandaş ve yalaka takımlarının kaynağını nereden alıyorlarsa oraya baksınlar. Milyarlarca doları aktardıkları yandaş müteahhitlere baksınlar. AKP’li belediyelerin paraları nasıl yandaşlara aktardıklarına baksınlar. Yaptıkları rüşvet ve yolsuzluklara baksınlar...

Ülke kaynaklarını, 5 yandaşa peşkeş çekmek yerine, ülkenin emekçilerine ve emeklilerine verirseniz hepimize yeter! İşte bu nedenle bugün Tüm Emekliler Sendikası olarak alanlardayız. 

Haklarımızı alana kadar nefesimiz ensenizde olacak. Susmuyoruz, haykırıyoruz!

Emekliyiz, insanca yaşamak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.