Harçlıklarıyla sokak hayvanlarını besliyor

YEREL 12.05.2021 - 15:33, Güncelleme: 12.05.2021 - 15:33
 

Harçlıklarıyla sokak hayvanlarını besliyor

Antalya'nın Serik ilçesinde lise öğrencisi Osman Berat Kara (17) harçlıklarını sokak hayvanlarını beslemek için kullanıyor

haberimizvar.net- Serik'te oturan ve Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Osman Berat Kara (17), tam kapanmanın uygulandığı günlerde kendisi için babasından aldığı harçlıklarla süt ve ekmek alarak mahallesinde bulunan sokak hayvanlarını besliyor. Oturduğu Orta Mahalle'deki sokak hayvanlarını besleyen Kara, "Babamdan aldığım harçlıklarla ve evde kalan süt, kurumuş ekmek gibi yiyecek maddelerini bir kap ile sokak hayvanlarına veriyorum. Aç kalmış olan sokak hayvanları burada besleniyor. Onlar da canlı. Sokakta yaşayan bu hayvanlara bakmak lazım. Onların da bakıma ihtiyaçları var. Ben yaptığım bu işten dolayı keyif alıyorum. Hayvanları çok seviyorum. Daha fazla sokak hayvanlarını beslemek isterim ama imkanlarım doğrultusunda yapmaya çalışıyorum. Lise 3'te okuyorum. Pandemi ve kısıtlamalardan dolayı sokak hayvanları aç kaldı. Bunları elimden geldiğince beslemeye yemek ve su vererek beslemeye çalışıyorum" dedi.
Antalya'nın Serik ilçesinde lise öğrencisi Osman Berat Kara (17) harçlıklarını sokak hayvanlarını beslemek için kullanıyor

haberimizvar.net- Serik'te oturan ve Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Osman Berat Kara (17), tam kapanmanın uygulandığı günlerde kendisi için babasından aldığı harçlıklarla süt ve ekmek alarak mahallesinde bulunan sokak hayvanlarını besliyor.

Oturduğu Orta Mahalle'deki sokak hayvanlarını besleyen Kara, "Babamdan aldığım harçlıklarla ve evde kalan süt, kurumuş ekmek gibi yiyecek maddelerini bir kap ile sokak hayvanlarına veriyorum. Aç kalmış olan sokak hayvanları burada besleniyor. Onlar da canlı. Sokakta yaşayan bu hayvanlara bakmak lazım. Onların da bakıma ihtiyaçları var. Ben yaptığım bu işten dolayı keyif alıyorum. Hayvanları çok seviyorum. Daha fazla sokak hayvanlarını beslemek isterim ama imkanlarım doğrultusunda yapmaya çalışıyorum. Lise 3'te okuyorum. Pandemi ve kısıtlamalardan dolayı sokak hayvanları aç kaldı. Bunları elimden geldiğince beslemeye yemek ve su vererek beslemeye çalışıyorum" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.