Hasan Gökce’ye çift görev

GÜNDEM 01.10.2019 - 13:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hasan Gökce’ye çift görev

Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketlerinden Ekdağ’a yönetim kurulu başkanı yapılan Hasan Gökce’ye genel müdürlük görevi de verildi. Gökce, kararın dün yapılan belediye şirketleri koordinasyon toplantısında gündeme geldiğini açıkladı

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi yan şirketi Ekdağ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce, şirketin genel müdürlüğüne de atandı. Konunun, Muhittin Böcek başkanlığında dün yapılan belediye şirketleri koordinasyon toplantısında gündeme geldiğini söyleyen Gökce, “Muhittin Böcek Başkanımızın takdiri. Konu bugün yapacağımız şirket yönetim kurulu toplantısında görüşülecek ve karar verilecek” dedi.   KOORDİNASYON TOPLANTISI Büyükşehir Belediyesi’nin diğer şirketlerinde de yönetim kurulu başkanı ve genel müdürün aynı kişi olması yönünde bir teamül olduğunu belirten Hasan Gökce, “İki başlılığı ortadan kaldırmak için böyle bir uygulama var. Böylece şirketler daha rantabl ve hızlı yönetilebiliyor. Geniş katılımlı yapılan belediye şirketleri koordinasyon toplantısında bu konu da gündeme geldi. Diğer şirketler bu yönetim tarzına geçmişti. Ekdağ olarak biz biraz geç kaldık. Muhittin Böcek Başkan koordinasyon toplantısında kararını söyledi. Bugün de yönetim kurulu toplantısında o yönde karar alacağız” açıklaması yaptı.   DİĞER ŞİRKETLERDE DURUM Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketleri Antalya Ulaşım AŞ’de Deniz Filiz, ANET AŞ’de de Mesut Kocagüz hem yönetim kurulu başkanlığı, hem de genel müdür görevini birlikte yürütüyor. Antepe İnşaat AŞ’de ise yönetim kurulu başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü de olan Cem Oğuz, genel müdürlüğü ise İsmail Erdoğmuş üstlendi.      
Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketlerinden Ekdağ’a yönetim kurulu başkanı yapılan Hasan Gökce’ye genel müdürlük görevi de verildi. Gökce, kararın dün yapılan belediye şirketleri koordinasyon toplantısında gündeme geldiğini açıkladı

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi yan şirketi Ekdağ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce, şirketin genel müdürlüğüne de atandı. Konunun, Muhittin Böcek başkanlığında dün yapılan belediye şirketleri koordinasyon toplantısında gündeme geldiğini söyleyen Gökce, “Muhittin Böcek Başkanımızın takdiri. Konu bugün yapacağımız şirket yönetim kurulu toplantısında görüşülecek ve karar verilecek” dedi.

 

KOORDİNASYON TOPLANTISI

Büyükşehir Belediyesi’nin diğer şirketlerinde de yönetim kurulu başkanı ve genel müdürün aynı kişi olması yönünde bir teamül olduğunu belirten Hasan Gökce, “İki başlılığı ortadan kaldırmak için böyle bir uygulama var. Böylece şirketler daha rantabl ve hızlı yönetilebiliyor. Geniş katılımlı yapılan belediye şirketleri koordinasyon toplantısında bu konu da gündeme geldi. Diğer şirketler bu yönetim tarzına geçmişti. Ekdağ olarak biz biraz geç kaldık. Muhittin Böcek Başkan koordinasyon toplantısında kararını söyledi. Bugün de yönetim kurulu toplantısında o yönde karar alacağız” açıklaması yaptı.

 

DİĞER ŞİRKETLERDE DURUM

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketleri Antalya Ulaşım AŞ’de Deniz Filiz, ANET AŞ’de de Mesut Kocagüz hem yönetim kurulu başkanlığı, hem de genel müdür görevini birlikte yürütüyor. Antepe İnşaat AŞ’de ise yönetim kurulu başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü de olan Cem Oğuz, genel müdürlüğü ise İsmail Erdoğmuş üstlendi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.