Hasan Şahin görevden alındı

SİYASET 21.02.2024 - 11:41, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:41
 

Hasan Şahin görevden alındı

CHP Genel Merkez onaylı Muratpaşa Belediye Meclisi Adayları listesinde değişiklik yapan Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

haberimizvar.net- CHP'de liste krizinin yaşanmasına neden olan Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'in Genel Merkez kararı ile görevden alındı. Görevden alınan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kararı saygıyla karşıladığını belirtti. CHP'de Antalya Örgütü ile Genel Merkezi karşı karşıya getiren liste krizi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'in Genel Merkez onaylı CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları listesinden 3 ismi silerek başka isimler yazmasıyla ortaya çıkmıştı. CHP Genel Merkezi tarafından Genel Başkan Özgür Özel'in Antalya'ya gelişine saatler kala görevden alınan Hasan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kararı saygıyla karşıladığını bildirdi. Hasan Şahin, sosyal medya hesabından 'Basına ve kamuoyuna' başlığıyla yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "9 Eylül 1992'den beri Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak yer almaktayım. Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa belediye meclis üyeliği listelerinin ilçe seçim kuruluna tesliminde kanun gereği tek yetkili, ilçe başkanı olarak tarafımdır. Bunu yaparken de örgütümüzün vicdanını rahatsız etmeyecek bir listenin seçim kuruluna takdimi için elimden geleni yaptım. Bu konudaki tüm sorumluluk şahsıma aittir. Gelinen noktada; il başkanlığımız tarafından onurla ve gururla yürüttüğüm Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevimden alınmış bulunmaktayım. Kararı saygıyla karşılayıp, partim adına ölünceye kadar çalışmaya devam edeceğimi belirtiyor ve kendimi örgütümüzün vicdanına emanet ediyorum. Saygılarımla"
CHP Genel Merkez onaylı Muratpaşa Belediye Meclisi Adayları listesinde değişiklik yapan Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

haberimizvar.net- CHP'de liste krizinin yaşanmasına neden olan Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'in Genel Merkez kararı ile görevden alındı. Görevden alınan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kararı saygıyla karşıladığını belirtti. CHP'de Antalya Örgütü ile Genel Merkezi karşı karşıya getiren liste krizi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin'in Genel Merkez onaylı CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları listesinden 3 ismi silerek başka isimler yazmasıyla ortaya çıkmıştı. CHP Genel Merkezi tarafından Genel Başkan Özgür Özel'in Antalya'ya gelişine saatler kala görevden alınan Hasan Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kararı saygıyla karşıladığını bildirdi.

Hasan Şahin, sosyal medya hesabından 'Basına ve kamuoyuna' başlığıyla yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "9 Eylül 1992'den beri Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak yer almaktayım. Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa belediye meclis üyeliği listelerinin ilçe seçim kuruluna tesliminde kanun gereği tek yetkili, ilçe başkanı olarak tarafımdır. Bunu yaparken de örgütümüzün vicdanını rahatsız etmeyecek bir listenin seçim kuruluna takdimi için elimden geleni yaptım. Bu konudaki tüm sorumluluk şahsıma aittir. Gelinen noktada; il başkanlığımız tarafından onurla ve gururla yürüttüğüm Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevimden alınmış bulunmaktayım. Kararı saygıyla karşılayıp, partim adına ölünceye kadar çalışmaya devam edeceğimi belirtiyor ve kendimi örgütümüzün vicdanına emanet ediyorum. Saygılarımla"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.